Connect with us

Domaće serije

KALKANSKI KRUGOVI sezona 2: Otkrivamo SVE o NOVIM epizodama! Radnja se dešava godinu kasnije!

A evo ko su glavni likovi i hoćemo li gledati Žarka Lauševića kao Velibora?

Published

on

Kalkanski krugovi sezona 2 – samo što nije! Svi koji su početkom godine uživali uz intrigantnu misteriju po scenariju Đorđa Milosavljevića, a u režiji Milana Karadžića imaju sve razloge za radost. Kako je reditelj najavio, druga sezona serije u produkciji Telekoma Srbije i Firefly-a, već je u pripremi.

Kako je reditelj otkrio – prvu epizodu druge sezone već je pročitao i oduševljen je. Scenarista Đorđe Milosavljević, prema njegovim rečima, radi na novih 10 epizoda. One bi, navodi on, trebalo da budu gotove do januara naredne godine, kada će produkcija odlučiti o početku snimanja druge sezone.

– Ima isto toliko uzbuđenja, napetosti, misterije, bajkovitosti i elemenata horora što je publiku najviše i privuklo seriji – poručuje Milan Karadžić, dodajući da se serija žanrovski mnogo promenila od prvobitne zamisli do realizacije. Zamišljeno je, kaže on, da to čak bude telenovela i da ima više epizoda, ali je produkcija odlučila drugačije.

– Gledam da zadržim glavnu glumačku postavu na koju je publika već navikla. Pojaviće se Žarko Laušević, Ivana Zečević, Vojin Ćetković, Nina Janković, Nataša Ninković. Radnja se dešava godinu dana kasnije u odnosu na prvu sezonu. Važno je zadržati kontinuitet priče. Biće veoma interesantnih i iznenađujućih momenata upravo za glumce. Veoma mi se sviđa što je Đorđe okrenuo neke stvari na glavu. Imaćemo i nove likove i svi će biti veoma zanimljivi, ali ko su oni, o tome ćemo tek pričati – kaže Karadžić, otkrivši da je Vesna Trivalić dočarala samo na slici lik Magdalene, Verine starije sestre, i Gordanina druga ćerka.

– Ta žena je ostavila Velibora pre nekih 20 godina, a u nastavku ćemo videti njihovu priču. Iz njihovog incesta rođen je Petar, Mačji smeh. Još ne znam tačno šta nas sve očekuje u drugoj sezoni jer Đorđe takve stvari krije čak i od mene.

 

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Novosti

Advertisement