Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 353. epizoda: ŠOK! Vukašin otkriva Adi šta je pisalo na CEDULJICI koju je našla STANA! (VIDEO)

Ovo niko nije očekivao!

Published

on

Igra sudbine 353. epizoda, koja je na programu u utorak, 2. novembra od 20.00 na TV Prva prirediće uragan  emocija za sve Kanačke i Ožegoviće. A kao što to uvek biva, posle uragana mnogo je žrtava. Najviše onih slučajnih. Tako će biti i ovog puta.

Luka i Aleksa pronalaze obeznanjenog Ivana u kafani. Kada vidi da mu je otac očajan, Aleksa traži od Ivana da mu da Olgin broj telefona. On je rešio da situaciju sa Olgom preuzme u svoje ruke. A hoće li uspeti da je pobedi? Ili će možda obnoviti vezu sa svojom biološkom majkom. Odnosno, prvi put je uspostaviti budući da se oni nikada nisu ni upoznali.

Za to vreme Vukašin saopštava Adi da je na dan venčanja Stana pronašla ceduljicu. A otkriva joj i šta je bilo na ceduljici. Konačno saznajemo – na papiru je bio broj telefona Riterove firme!

Šta je ta ceduljica tražila tu? Ko je zvao Riterovu firmu sa proslave? I kako će Ada i Vukašin iskoristiti ovu informaciju?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 353. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 353. epizoda: Višnja saznaje loše vesti o bebi! Da li je živa?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement