Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 23. epizoda: Anastasija je trudna! Ognjen otkriva da je zakazala abortus! Sledi HAOS!

Dinastija 23. epizoda se emituje u utorak, 2. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 23. epizoda (utorak, 2. novembar, u 21.00): Kristina je očajna posle pobačaja. Branko je zabrinut za nju, buspešno se trudi da je oraspoloži. Odlučuje da angažuje psihoterapeuta Nikolu Toškovića, iako je Kristina protiv toga.

Istovremeno, Branko pokušava na sve načine da dođe do misterioznog arapskog biznismena Rašida Ahmeda, ključnog za opstanak velikog projekta u bivšoj sovjetskoj republici. Za to vreme, Aleksandra je doputovala u Dubrovnik na sastanak sa Rašidom, svojim bivšim ljubavnikom.

Stefan isprobava veze sa devojkama. Ana Marija je ljubomorna. Ognjen napušta kompaniju svog strica Vojina Konstantinovića i prelazi kod Branka, u konkurentsku Kadvest Grupu. Anastasija saznaje da je trudna, ali krije novosti od muža. Svom ljubavniku Nikoli Toškoviću saopštava da ne želi to dete.

Dinastija 23. epizoda: Aleksandra obnavlja staru romansu

Uz pomoć terapeuta Toškovića, Lidija se psihički oporavila i počela da radi u Kadvest Grupi. Vojin Konstantinović joj nudi pomoć u pronalaženju Momčila i Manje. Kada Kristina konačno smogne snage da izađe iz kreveta i suoči se sa porodicom, Anastasija je ponizi i podseti na gubitak koji je doživela.

Aleksandra poziva Branka da hitno dođe u Dubrovnik, dok ona sa Rašidom obnavlja romansu. Ognjen krišom pročita poruku na Anastasijinom telefonu i pobesni, kada sazna za zakazanu kiretažu. Branko bez pozdrava odleće u Dubrovnik, a Kristina osvetnički pristaje na terapeutske seanse sa zavodnikom Nikolom Toškovićem.

U seriji Dinastija 23. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO 2 Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO 3 UBRZANJE: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement