Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine: Sledi veliki ŠOK! Višnja saznaje LOŠE vesti o BEBI! Da li je ŽIVA? (VIDEO)

Iako su se svi nadali najboljem, vesti su jako loše

Published

on

Igra sudbine 353. epizoda, koja je na programu u utorak, 2. novembra od 20.00 na TV Prva ljubiteljima, ali i mrziteljima Dijane Erski doneće pravi šok! Međutim, za one koji vole Višnju, taj šok će biti još gori.

Nakon što Adi bespotrebno dolije so na ranu kao svaka prava jezičara bez mere i takta, Dijana Erski će konačno dobiti ono što je i davno zaslužila. Doda je momentalno izbacuje iz kuće. Ali ne radujte se previše. Višnja odlazi u bolnicu po bebu. I nažalost – saznaje loše vesti. O čemu li je reč? Da li je Višnjina beba ponovo bolesna? Ili, mođžda ono najgore?

Saznaćemo u novoj epizopdi serije Igra sudbine.

Luka i Aleksa pronalaze obeznanjenog Ivana u kafani. Kada vidi da mu je otac očajan, Aleksa traži od Ivana da mu da Olgin broj telefona. On je rešio da situaciju sa Olgom preuzme u svoje ruke. A hoće li uspeti da je pobedi? Ili će možda obnoviti vezu sa svojom biološkom majkom. Odnosno, prvi put je uspostaviti budući da se oni nikada nisu ni upoznali.

Za to vreme Vukašin saopštava Adi da je na dan venčanja Stana pronašla ceduljicu. A otkriva joj i šta je bilo na ceduljici. Konačno saznajemo – na papiru je bio broj telefona Riterove firme!

Šta je ta ceduljica tražila tu? Ko je zvao Riterovu firmu sa proslave? I kako će Ada i Vukašin iskoristiti ovu informaciju?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 353. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

 

Advertisement