Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 42. epizoda: Elena počinje da MUVA Bojana! Kako će on reagovati? (VIDEO)

Elena je krenula u akciju, Bojan neće znati šta ga je snašlo

Published

on

Kolo sreće 42. epizoda, ne da mirnog sna Sopoćanima.  U utorak 2. novembra od 21.00 sledi haos, kakav se dugo nije video u ovom mestu. A da biste saznali o čemu je reč, budite uz TV Prva od 21.00.

Elena počinje da se približava Bojanu. Kada on pođe u kupatilo da se tušira, ona će mu ponuditi pomoć. Hoće li Bojan „pasti“ na njene čari?

Persida je živa i zdrava ali na duhovnom preobražavanju kod Branislave koja ju je tretirala kao zalutalu dušu. Ona upućuje Persidu šta je njena duhovna misija, i na to baba dodaje da „nikad ne treba odustajati jer je Bog na strani pravednih“.

Mara moli Gocu i Drinu da ubuduće uvek budu uz nju, jer je sigurna da će, kad krene potraga za Pavlom, biti nepredviđenih događaja.​

BONUS VIDEO Kolo sreće 42. epizoda: Andrija nasrće na Terezu! Hoće li mu ovo oprostiti?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (42. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

 

Advertisement