Connect with us

Serije

Stižu nove epizode serije “Leo Matei, jedinica za maloletnike”! Evo i kada

Od 6. oktobra, subotom i nedeljom u 16.30 na kanalu FOX CRIME gledamo 3. i 4. sezonu serije “Leo Matei, jedinica za maloletnike”

Published

on

Od 6. novembra vikendom u 16.30 na kanalu FOX CRIME emituju se nove epizode jedne od najuspešnijih francuskih krimi-drama “Leo Matei, jedinica za maloletnike”. Gledaoci će pratiti treću i četvrtu sezonu od ukupno 10 nastavaka, koje nas vode u nove avanture kapetana Lea Mateia, u redovima pariške policije za zaštitu maloletnika.

Lea će posao po ko zna koji put vratiti u bolnu prošlost. Suočivši se sa slučajem otete devojčice, koja je kidnapovana pred majčinim očima, i to od strane žene koja tvrdi da je njena prava majka, Leo će još jednom morati da pobedi lične demone koji ga progone od trenutka kada mu je pre nekoliko godina na sličan način nestala osmogodišnja ćerka.

Leove istrage bave se različitim problemima sa kojima se u savremenom svetu susreću deca i njihove porodice. Uprkos činjenici da je od nestanka njegove ćerke prošlo nekoliko godina, on ne gubi nadu da će je jednog dana pronaći. Kada se nađe u situaciji koja ga primorava da prekrši zakon kako bi zaštitio mališane, on to čini bez razmišljanja…

Glavne uloge u seriji Leo Matei, jedinica za maloletnikeigraju: Žan Lik Rajhman, Aleksandar Ahdžijan, Stefan Buše, Samira Lašab i Florans Mori.

BONUS VIDEO Velika i mala stvorenja 2. sezona: Od 12. novembra na kanalu Epic Drama

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto JP Baltel / Big Band Story / TF1

Advertisement