Connect with us

Serije

“Dva i po muškarca” 11. i 12. sezona: Od 5. novembra na FOX kanalu

Od 5. novembra, radnim danima u 23.50, očekuju nas epizode 11. i 12. sezone serije “Dva i po muškarca”

Published

on

Još jedna godina samačkog života donela je mnogo novih avantura cimerima iz Malibua ‒ Voldenu Šmitu (Ešton Kučer) i Alanu Harperu (Džon Krajer). “Dva i po muškarca”, hit komedija Čaka Lorija, nagrađena sa čak 9 Emija, vraća se na kanal FOX sa 11. i finalnom 12. sezonom, koje će se od 5. novembra emitovati radnim danima u 23.50.

A kako će život ovog puta maziti i gaziti čuvenu trojku iz El-Eja? U njihovom stilu, razume se. Uz mnogo samosažaljenja, promašenih ljubavi, besnih bivših partnerki, baškarenja u novcu i uživanja u krevetu. Sve to legendarnu ekipu dovodi do suza, a gledaoce do slatkog smeha. Nakon što je devojka odbila da se uda za njega, internet milijarder Volden uvučen je u seks kombinaciju u troje, sa Alanom i njegovom devojkom Lindsi.

Nakon toga je sebi “pribavio” lažni identitet, kako bi pronašao devojku koja nije zainteresovana za njegov novac. U međuvremenu, Džejk (Angus T. Džouns) se zaljubljuje u Voldenovu staru prijateljicu do te mere da napušta vojsku…

U nastavku serije “Dva i po muškarca” bivša kuća Čarlija Harpera (Čarli Šin) postala je ljubavno gnezdo Voldena Šmita i njegovog cimera Alana Harpera. Ali, ne zadugo. Na scenu stupa Alanova rođaka Dženi, za koju do sada niko u porodici nije znao, ali koju Volden i Alan oberučke prihvataju jer ona u kuću dovodi drugarice željne provoda.

BONUS VIDEO Velika i mala stvorenja 2. sezona: Od 12. novembra na kanalu Epic Drama

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Chuck Lorre Productions, Inc., The Tannenbaum Company in association with Warner Bros. Television, 2014

Advertisement