Connect with us

Serije

Odvažne 5. sezona: Rastanak od Džejn, Ket i Saton od 8. novembra na kanalu FOX LIFE

Odvažne 5. sezona startuje 8. novembra na kanalu FOX LIFE, gde će se prikazivati ponedeljkom u 22.00

Published

on

Serija „Odvažne“, od strane kritike ocenjena kao pametna, progresivna i beskompromisna kada je reč o pitanjima feminizma i ravnopravnosti među polovima, vraća nam se ove jeseni sa petom i poslednjom sezonom na kanal FOX Life.

Finalnih šest jednočasovnih epizoda pratimo od 8. novembra, ponedeljkom od 22.00, a u nastavku ćemo gledati nove avanture u životima mladih žena zaposlenih u međunarodnom časopisu “Skarlet”.

Posle mnogo privatnih i profesionalnih izazova, najbolje drugarice Džejn (Kejti Stivens), Ket (Ajša Di) i Saton (Megan Fejhi) odlučne su da pokažu svoje pravo ’ja’ i da se za njihov glas čuje, dok usput podržavaju jedna drugu i u dobru i zlu. Ket je u poslednjoj sezoni na životnoj prekretnici. Saton dobija iznenadni poziv koji bi mogao da ugrozi nastavak njene terapije, a Džejn je pred najvećim izazovom otkad radi u Skarletu.

U ostalim ulogama serije Odvažne 5. sezona gledamo Stivena Konrada Mura i Meloru Hardin kao Olivera Grejsona i Džeklin Karlajl. Ove sezone, Nikol Bušeri ponovo tumači ulogu Adine El-Amin, dok Karson Kresli tumači samog sebe u premijernoj epizodi sezone.

BONUS VIDEO Velika i mala stvorenja 2. sezona: Od 12. novembra na kanalu Epic Drama

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © 2021 Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED

Advertisement