Connect with us

Serije

Slučaj podmornice Vidžil: Britanska hit krimi na PICKBOX NOW i PICKBOX TV!

Britanska hit krimi serija od sada i u Srbiji!

Published

on

Slučaj podmornice Vidžil na Pickbox NOW i Pickbox TV od 25. oktobra!

Nakon regionalne premijere na Pickbox NOW, najnoviji britanski kriminalistički hit Slučaj podmornice Vidžil (Vigil) uskoro će se prikazati i na Pickbox TV u poslednjoj nedelji oktobra, u 21 satod ponedeljka 25. oktobra do petka 29. oktobra kada će biti prikazane dve epizode.

Popularna hit serija koja se premijerno emitovala na BBC-u sastoji se od ukupno šest epizoda, a osmislili su je vrhunski producenti: Sajmon Hart, producent najgledanije britanske serije Na dužnosti (Line of Duty) i Tom Edž, producent nagrađivane britanske serije Kruna (The Crown).

Uz odobravanje publike, seriju su pohvalili i kritičari:

„Britanska televizija ne može da bude uzbudljivija od ovoga“ (Empajer)

„Gusta, oštro napisana, apsolutna poslastica od serije“ (Gardijan)

Slučaj podmornice Vigil – ZVEZDANA GLUMAČKA POSTAVA

Osim originalnog scenarija i vrhunske produkcije, uspehu je doprinela i snažna glumačka postava. Glavnu ulogu tumači fantastična britanska glumica Saren Džouns (Skot i Bejli, Spasi me), a ostatak zvezdane glumačke postave čine popularni glumci Martin Kompston (Dužnost), Rouz Lezli (Igra prestola, Dauntonska opatija, Luter, Dobra borba…) i Šon Evans koga gledamo u britanskoj seriji Mladi inspektor Mors na Pickbox NOW.

 

ŠTO DUBLJE IDETE, POSTAJE SVE TAMNIJE

Napeta radnja odvija se u Škotskoj, na podmornici kraljevske mornarice HMS Vidžil. Inspektorka škotske policije Ejmi Silva dolazi da istraži smrt člana posade koja se događa ubrzo nakon tajanstvenog nestanka škotskog ribarskog brodića. Njena istraga uzrokuje sukob policije s kraljevskom mornaricom i britanskim bezbednosnim službama jer – što je istraga dublja, to su tajne mračnije. Nepoželjna na klaustrofobičnom Vidžilu, Silva je u potpunosti odsečena od kolega na kopnu od kojih dobija samo kodirane poruke, uz rizik da budu zaustavljene.

Otkrijte zašto je Slučaj podmornice Vidžil (Vigil) oborio rekorde u Velikoj Britaniji i ispratite oktobar uz inteligentnu misteriju, od 25. do 29. oktobra u 21 sat na Pickbox TV.

BONUS VIDEO Serija „Dinastija“ NEKAD i SAD: Dve američke i jedna srpska – KOJA vam se više DOPADA?

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Continue Reading
Advertisement