Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA: Natašina ćerka je u kandžama CRNE MAGIJE! Evo KAKO će je SPASTI?

Cena koju će morati da plati je previsoka, ali život deteta nema cenu

Published

on

Crna svadba, psihološka je triler drama koja je brzo osvojila gledaoce. U glavnim ulogama kao inspektore gledamo Nikolu Koju i Uliksa Fehmiua, a kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, koji potpisuje i režiju svih deset epizoda. Pratimo je na kanalu Superstar TV i na RTS1.

Glumica Jelena Đokić otkrila je sve o svojoj, kako kaže, vrlo zahtevnoj i izazovnoj ulozi.

Nataša je psiholog, sudski veštak, jedna jaka žena koja je ostvarena kao karijerista, ali i kao majka. Međutim, usled mnogih stvari koje će se u međuvremenu dogoditi, gubi konce iz svojih ruku, a zbog ćerke će morati da pređe na jedan potpuno viši nivo životne igrice – kaže Đokićeva.

Na pitanje gde je mesto jednoj ženi, kakva je njena Nataša u toj surovoj borbi dobra i zla, i sunovratu svih vrednosti, glumica odgovora:

– Ona svoje mesto pronalazi u borbi za drugog. Kao i u realnosti, tvoj život dobija najveći smisao kada radiš u interesu svog dragog bića. Borba za drugog je jedina prava borba za sebe. Ništa mi nismo u životu bez onog drugog. Možemo biti sve, ali vredi samo ako se naše biće oslikava u onom drugom. Tako možemo biti dobri, hrabri, loši.. To je negde i poruka koju nosi moj lik u ovoj seriji.

Opisujući svoju ulogu, Đokićeva kaže da je to bio pravi glumački izazov jer se menjao i karakterno i emotivno iz epizode u epizodu:

– Ne mogu reći da mi je bilo teško, bilo mi je jako lepo. To je taj rolekoster od stamene žene kao karijatide, do toga da je toliko izobličim do maltene kapljice vode. To je jedan razvojni put kojim ona ide i prolazi kroz faze topljenja kao voštena figura. Ona se na kraju skroz istopi. To mi je bilo vrlo zanimljivo i izazovno. Snimanje naravno ne ide u kontinuitetu, moraš da držiš sve u glavi i duši. S uživanjem sam nosila taj lik, njen izgovor, pokrete tela, emocije…

Glumica otkriva koliko je teško nositi sve te emocije od snimanja do snimanja:

– Ja sam jedan nepresušni izvor emocija, jedna fontana, tako da mi uopšte nije teško već predivno. Zato toliko i volim ovaj posao!

BONUS VIDEO Velika i mala stvorenja 2. sezona: Od 12. novembra na kanalu Epic Drama

BONUS VIDEO 2 UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

 

BONUS VIDEO 3 Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs/24sedam.rs

 

 

Advertisement