Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 355. epizoda: Riter se sprema za završni udarac! Evo kako će uništiti Adu za sva vremena! (VIDEO)

Igra sudbine 355. epizoda je na programu TV Prva u četvrtak, 4. novembar, od 20.00.

Published

on

Igra sudbine 355. epizoda:  Nakon što je saznala da je njena beba umrla, Višnja ne može da se oporavi. Utučena je i govori bližnjima da je izgubila želju za životom.

Vukašin ne može da razume kako je Komarac, kao zaštićeni svedok, mogao da ispari i kako mu je policija izgubila svaki trag.

Za to vreme, Komarac pronalazi ženu koja će da čuva Višnjinu i njegovu bebu. On je rešen da se osveti svom bratu Marinku i Višnji. Smišlja pakleni plan kako bi im zadao udarac od koga neće moći da se oporave.

Pančeta nema razumevanja za Ivana. Ne može da pređe preko toga što je od svoje porodice i prijatelja skrivao da je Olga živa. U žaru svađe, ona ga izbacuje iz kuće.

Sa druge strane, Riter ne miruje. On je već smislio novi plan kako da zagorča život članovima porodice Kanački. Pokazuje Sofiji koliki je đavo i ona je oduševljena onim što planira!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 355. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Igra sudbine 356. epizoda: Evo šta će Komarac da uradi Višnjinoj bebi! (PROMO)

BONUS VIDEO Kolo sreće 45. epizoda: Ko to preti Gordani zbog Momčila? (PROMO)

BONUS VIDEO Kolo sreće 43. epizoda: Elena i Drina ulaze u klinč zbog Marinih pisama (PROMO)

BONUS VIDEO 2 Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement