Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE Matija isteruje Sofiju iz BOLNICE! Ne želi više NIKAD da je VIDI! A evo i zašto! (VIDEO)

Sofiju čeka neprijatan susret sa Matijom!

Published

on

Igra sudbine 356. epizoda osim neočekivanog savezništva Sofije i Komarca, koje je nastalo usled Sofijine želje da se Komarcu izgubi svaki trag, prirediće nam još jedno iznenađenje.

Naime, Sofija je otišla po običaju kod Matije u bolnicu. Ovog puta da bi mu natrljala na nos to što se video sa Klaudijom, ali i zbog onoga što mu je ona rekla. Kao što znamo Klaudija je Matiji saopštila da je trudna, i da čeka njegovo dete. Naravno, to je apsolutna laž. I to osmišljena od strane onoga kome Sofija trenutno služi. To je, naravno, Riter.

Međutim, Sofija to ne zna i napada Matiju, optužujući ga da ju je prevario. Ono što ona ne očekuje jeste da sleti brutalan odgovor. Osveta koje nije bila svesna da se sprema ni u najluđim snovima.

„Ubila si našu bebu. Idi od mene“, rekao je Matija kada je došla Sofija da ga poseti.

Sofija je u šoku, a da li je ovo i kraj njenog odnosa sa Matijom?

Igra sudbine 356. epizoda: Evo šta će Komarac da uradi Višnjinoj bebi! (PROMO)

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

BONUS VIDEO Kolo sreće 45. epizoda: Ko to preti Gordani zbog Momčila? (PROMO)

BONUS VIDEO 2 Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 356. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement