Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 356. epizoda: ŠOK! Sofija OTIMA Višnjinu BEBU! (VIDEO)

A evo i kod koga će je sakriti!

Published

on

Igra sudbine 356. epizoda koja je na programu u petak, 5. novembra od TV Prva spojiće nespojive. Naravno – zlikovce. A ima ih mnogo. Međutim, ovog puta, spoj će biti neočekivan.

Od svih ljudi koji su mogli da udruže snage u zlu od njih dvoje su se našli u trenutku kada to niko nije očekivao. Dok Vukašin na sigurnosnim kamerama uočava Marinka, koji mu negira da je prilazio Višnjinoj, a kamoli bebinoj sobi, jasno je da je čovek na snimku upravo on. Ili neko ko maksimalno liči na njega? Možda baš Komaraca?

Naravno, svi mi sa ove strane ekrana znamo da to jeste baš Komaraca i da je on taj koji je ukrao Višnjinu bebu. Međutim, ono što niko ne očekuje jeste da će Komarac u tom zločinu imati saučesnika. I to je verovali ili ne – Sofija Šubarević. Ona je ta koja će Višnjinu bebu odvesti kod Božidarke na čuvanje kako je niko ne bi pronašao.

Koji je plan?

Igra sudbine 356. epizoda: Evo šta će Komarac da uradi Višnjinoj bebi! (PROMO)

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

BONUS VIDEO Kolo sreće 45. epizoda: Ko to preti Gordani zbog Momčila? (PROMO)

BONUS VIDEO 2 Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 356. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement