Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 357. epizoda: ŠOK! Sofija otkriva ZAŠTO joj je potrebna Višnjina beba! (VIDEO)

Prenerazićete se kada saznate!

Published

on

Igra sudbine 357. epizoda koja je na programu u ponedeljak 8. novembra od 20.00 na TV Prva donosi nam neočekivan obrt u životima Kanačih. Vraća se jedan zlikovac kog su mnogi već duboko pod zemljom sahranili. I prvi na koga se obrušava je Debeljko!

Debeljko prepričava porodici da je napadnut na ulici i da su mu tom prilikom uzeli pazar. Kaže da je, kada se osvestio, video Komarca.  Svi misle da je to posledica udarca u glavu.

Međutim, o Komarcu pričaju i u domu Kanačkih. Vukašin je sasvim ubeđen da je Komarac taj koji je bio u bolnici gde je ležala Višnjina beba, baš kao što je ubeđen u to da nešto kod smrti male Ane „smrdi“. A šta i gde otkriće se najlakše u domu Šubarevića. Ali ko će se setiti da tamo potraži?

Božidarka je besna što umesto da čuva unuče, čuva dete nekog kriminalca, a Sofija joj objašnjava da im je beba potrebna za ucenu. Kada Žiška i Olga ugledaju jedna drugu u klubu, stvari počinju da se menjaju… ​Odakle se njih dve znaju?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 357. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Igra sudbine 357. epizoda: Višnja je izvršila samoubistvo? (PROMO)

Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Igra sudbine 356. epizoda: Evo šta će Komarac da uradi Višnjinoj bebi! (PROMO)

BONUS VIDEO Kolo sreće 45. epizoda: Ko to preti Gordani zbog Momčila? (PROMO)

BONUS VIDEO Kolo sreće 43. epizoda: Elena i Drina ulaze u klinč zbog Marinih pisama (PROMO)

BONUS VIDEO 2 Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement