Connect with us

Domaće serije

KOLO SREĆE Otkrivamo SVE o novim epizodama! Mara je UPUCANA! Bojan ostavlja Jelisavetu!

Svadba je otkazana, a Kosta i Silvija provaljeni! Saznalo se sve

Published

on

Kolo sreće  još od prve epizode bilo je jasno da će očarati gledaoce. Ova telenovela, koja se emituje radnim danima od 21.00 na Prvoj TV, zasnovana je na portugalskoj seriji „Udar sreće“ (Golpe de sorte).

Na osnovu onoga što se desilo u originalnoj seriji, možemo zaključiti šta će se otprilike dešavati u našoj verziji, uz napomenu da postoje i određene razlike u radnji.

Petar savetuje Bojana da angažuje obezbeđenje za venčanje sa Jelisavetom. Tokom probe venčanice, Jelisaveta počne da krvari. Sa bebom je sve u redu, ali Mara shvata da je Jelisaveta trudna kraće nego što je rekla.

Persida se vraća u Sopot, i moli sve za oproštaj, uključujući i Maru. Međutim, Mara neće da joj oprosti, i traži da joj vrati sav novac koji joj duguje.

Dok traju pripreme za momačko i devojačko veče, neko ulazi u Momčilovu sobu, međutim, kada čuje da je unutra Goca, odmah izlazi. Boža je zakazao i momačko i devojačko veče na istom mestu u isto vreme, što stvara potpuni haos. Otkriva se da je Kosta taj koji je pokušao da uđe u Momčilovu sobu. Silvija mu govori da mora da se smiri. Otkriva mu da su Jelisaveta i Spasa ljubavnici.

Goca nije spavala kod kuće, i Mara je zabrinuta. Spasa zatekne Silviju i Kostu kako se ljube. Kosta planira da ga ućutka.

Kalina se pomirila sa Persidom. Detetktiv javlja Mari da je našao trag koji vodi do njenog sina, a Branislava ima viziju da će se nešto strašno desiti Mari.

Danica puca od ljubomore kada vidi zajedno Božu i Simonu, te na momačkoj i devojačkoj večeri, koje se održavaju zajedno, otkriva da je u vezi sa Viktorom.

Kolo sreće – ŠOK! Bojan saznaje za Jelisavetu i Spasu!

Vanja pušta video koji treba da iznenadi Bojana i Jelisavetu, ali na snimku se vidi kako Jelisaveta i Spasa vode ljubav. Jelisaveta ubeđuje Bojana da je u pitanju foto-montaža, međutim, on ne veruje, baca prsten i odlazi. Mara polazi za njim. Momčilo polazi za Marom da joj kaže šta je otkrio o Kosti i Silviji, i tada se čuje pucanj. Kroz mrak se samo nazire silueta nepomičnog tela – ali čijeg?

Ovako se završila prva sezona originalne serije.

U nastavku saznajemo da je Mara ta koja je ranjena. Andrija i nova doktorka, koju je tek upoznao, pritrčavaju da pomognu Mari.

Za to vreme Momčilo govori policiji da su za sve krivi Silvija i Kosta. Silvija, s druge strane, optužuje Momčila da stoji iza Gocine otmice. U međuvremenu, neko je ukrao Silvijin pasoš.

Spasa, postiđen zbog svega što se dogodilo, odlazi iz kuće. Simona saznaje za Božinu aferu sa Danicom.

Marino stanje je stabilno, ali izgubila je moć govora. Da li su posledice ranjavanja trajne?

Kosta govori Silviji da Momčilo mora biti eliminisan. Persida priznaje Silviji da joj je uzela pasoš, i obećava da će ga vratiti, ali samo ako dobije nešto zauzvrat. Silvija joj daje novac, ali Persida ne vraća pasoš, i time se izlaže smrtnoj opasnosti.

Momčilo se sprema da otkrije istinu Raketićima, ali dobija pretnju, i odustaje. U nekom momentu shvata da iza toga stoje Silvija i Kosta. Goca insistira da joj Momčilo otkrije šta je želeo da kaže. Da li će joj novinar reći istinu?

Igra sudbine 356. epizoda: Evo šta će Komarac da uradi Višnjinoj bebi! (PROMO)

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

BONUS VIDEO Kolo sreće 45. epizoda: Ko to preti Gordani zbog Momčila? (PROMO)

BONUS VIDEO 2 Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement