Connect with us

TV

Ivan Bosiljčić OTKRIVA zašto ga nema u srpskim serijama! Ovo IPAK niko nije očekivao!

Srpski glumac Ivan Bosiljčić uspešno gradi karijeru u Rusiji, ali već duže vreme nema ga na domaćem TV nebu

Published

on

Domaći glumac Ivan Bosiljčić već godinama gradi karijeru u Rusiji. Trenutno radi na nekoliko projekata za tamošnje tržište, a na život u koferima odlično se snašao. Iako se čini da se preselio u Rusiju, Ivan ističe da više vremena provodi u Srbiji. Nije deo značajnih projekata, ali ovde se odmara i prikuplja energiju za poslovne pobede u Rusiji.

– Protekle dve godine sam radio za Prvi kanal ruske nacionalne televizije. Tu će biti emitovana serija “Kazanova” do Nove godine, dok će u prolećnom bloku ići druga koja će se u potpunosti razlikovati. Nju smo snimali u Istanbulu, ali u ruskoj produkciji. Nedavno sam završio snimanje serije “Ruska žena” u Dagestanu na Kavkazu. Serija se bavi o aktuelnim dešavanjima u Siriji, početku rata. Žanrovski radim potpuno različite stvari i iskreno rečeno uživam – ističe Ivan Bosiljčić.

Srbija trenutno živi zlatno doba televizijskih serija, ali Bosiljčića ne viđamo često na malom ekranu. Gluma poručuje da mu je drago što je televizijska i filmska produkcija procvetala kod nas poslednjih godina, pre svega zbo nekih glumaca koji ranije nisu imali šansu. Na pitanje zašto ga nema na domaćim malim ekranima, Ivan odgovara:

– Imao sam lepe dogovore, ponude, međutim bilo bi prenaporno kombinovati ruski projekat i paralelno snimati ovde. Ipak, glumac treba da bude odmoran. Ne sme da bude iscrpljen, nervozan. Ja sam uveo jedan princip u svoj život da neću raditi paralelno. Nekada kada sam bio mlađi radio sam po tri projekta paralelno i tos am sve izdržavao. Treba biti koncentrisan maksimalno. Kada bude ovde dovoljno dobra ponuda onda ću zaustaviti karijeru u Rusiji i nastaviću ovde da radim – rekao je Ivan Bosiljčić, koga je publika poslednji put gledala u medicinskoj sapunici “Urgentni centar”.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO UBRZANJE: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto GM Production

Izvor filmitv.rs / Blic

Continue Reading
Advertisement