Connect with us

Domaće serije

Švindleri, Dug moru i Aviondžije uskoro na NACIONALNOJ televiziji! A evo i KOJOJ!

Aviondžije doleću već 8. novembra, a evo i na koju televiziju!

Published

on

Švindleri, Aviondžije i Dug moru stižu na televiziju sa nacionalnom frekvencijom. Reč je o TV B92. Jesen na TV B92 stiže bogatija i svežija, sa mnoštvom noviteta koji će obradovati gledaoce.

Pored već istaknutih i prepoznatljivih informativnih emisija „Fokus“ i „Osvrt“, koje su postale zaštitni znak B 92, publika će imati priliku da uživa u omiljenim serijama „Švindleri„, „Dug moru“ i „Aviondžije„.

Premijerno na nacionalnoj TV B92 počinju da se prikazuju „Aviondžije“, za vikend stiže druga sezona „Švindlera“, a u programskoj šemi uskoro će se naći i premijera druge sezone popularne serije „Dug moru“.

Aviondžije – radnim danima u 12.30

Za one koji vole dobru komediju tu će biti svakog radnog dana u 12.30 „Aviondžije„. Od 8. novembra zabavljaće vas buntovni stjuardi i piloti imaginarne avio-kompanije. Glavne zvezde su Slaven Došlo, Nenad Stoimenović, Nenad Heraković, Jelena Rakočević i drugi.

Već od 13. novembra svakog vikenda od 21 sat prikazivaće se druga, još uzbudljivija sezona popularnih „Švindlera“.

U preporođenu palanku, koja je taman zaboravila na priču o lozu i million dinara, stižu crna udovica, genijalni početnik i kralj švindlera, svako sa svojim ciljem.

Nova i stara lica se prepliću, sukobljavaju, stvaraju saveze, uvlačeći u švindleraj i najnedužnije stanovnike palanke, čime se briše granica između poštenih građana i poštenih prevaranata. Junaci ove dramske serije su Dejan Lutkić, Dragan Jovanović, Katarina Žutić, Branka Pujić, Anđela Jovanović…

U novih 12 epizoda, čiju režiju potpisuju Miroslav Lekić i Nemanja Ćeranić, igra i ćerka poznatog kantautora Đorđa Balaševića, glumica Jovana Balašević.

TV B92 će uskoro, posle veoma uspešne i gledane prve sezone, emitovati nastavak serije „Dug moru“.

Osnovni zaplet u 2. sezoni nosi Olga. Oko nje se plete radnja, otkrivaju se tajne, razvijaju mistični elementi i pronalaze racionalna rešenja. Ona pokreće i radnju i promene. Ona je rođena predodređena da menja svet. Ili će bar, za razliku od roditelja, uspeti da promeni sebe. Na putu ka višem cilju videćemo niz neprijatnih situacija, nadamo se uz mali broj žrtava.

Dve ogrlice i kamen će nam pomoći u tome. Da podsetimo, radnja serije se odvija u Bokokotorskom zalivu i u Beogradu. A reč je o meštanima poluostrva Luštica, na kome je korak između živih i mrtvih, sadašnjosti i prošlosti tanak. Uloge tumače Ana Lečić, Dragan Mićanović, Vule Marković, Bojana Maljević, Sebastijan Kavaza, Nada Šargin, Leon Lučev… Kreatori serije su Bojana Maljević i Goran Gajić.

 

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO 2 UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO 3 Velika i mala stvorenja 2. sezona: Od 12. novembra na kanalu Epic Drama

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo

 

Advertisement