Connect with us

Domaće serije

Otkrivamo ko je Vladimir Marinković – tajanstveni moćnik iz serije “Crna svadba”

Zgodnog i promiskuitetnog gospodina u seriji „Crna svadba“ tumači Jadran Malkovič

Published

on

Šta znači reč katabaza? Zbog čega je Mitar pobio 12 komšija? Ko je vračara Mikula? Da li je dobra ili loša? Kakva je to mračna sila koja dolazi, a koju monah Tihon želi da zaustavi? Zbog čega je u sve upletena i Natašina ćerka, kojoj preti opasnost? Pitanja se samo roje u seriji “Crna svadba”, a odgovora još nema na vidiku. Ali, zato sa novim epizodama stižu nova pitanja.

Jedno od njih glasi: Ko je Vladimir Marinković? Ovog misterioznog čoveka tumači srpsko-nemački gumac Jadran Malkovič. Njega smo videli u svega nekoliko scena, ali dovoljno upečatljivih da se gledaocima ureže u sećanje. Podsetimo, jedna od njih je bila i ona u trećoj epizodi u kojoj je orgijao sa dve devojke, dok ga je Nataša Janković (Jelena Đokić) posmatrala lisicama vezanih ruku.

– U seriji „Crna svadba“ igram tajanstvenog moćnika i to je sve što smem da kažem. Moj lik je blizak sa likovima koje tumače Nikola Kojo i Jelena Đokić. Ja, ustvari, i ne znam ni šta se dešava u seriji (smeh). Šalu na stranu, toliko je moj lik tajanstven da su i mene držali po strani kako ništa ni bih znao – rekao je,  nedavno u jednoj emisiji, Jadran Malković.

Kakve veze Nataša ima sa ovim zgodnim i promiskuitetnim gospodinom, gledaoci RTS-a saznaće sledeće subote, u petoj epizodi serije „Crna svadba“. Za one koji ne žele da saznaju o čemu se radi, neka ovde prestanu sa čitanjem, jer sledi spojler.

Vladimir je otac Natašine ćerke, koja će završiti u bolnici nakon što se bude onesvestila. U početku je delovalo da se radi o velikom zdravstvenom problemu, jer je devojčica sve vreme bila u nesvesti. Monah Tihon će je posetiti jedne večeri i pokušati da iz nje istera đavola, ali Nataša će ga sprečiti u tome i strpati ga u zatvor.

Nakon ove posete, Natašina ćerka će se probuditi, a doktorka će konstatovati da je problem nastao jer je devojčica ušla u pubertet. U jednom trenutku, Vladimira će njegovi ljudi dovesti u autu ispred bolnice. Tražiće od Nataše da vidi devojčicu, a ona će mu poručiti da se kasno setio da ima ćerku.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO UBRZANJE: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram/jadranmalkovich

Advertisement