Connect with us

Domaće serije

Otkrivamo ko je Vladimir Marinković – tajanstveni moćnik iz serije “Crna svadba”

Zgodnog i promiskuitetnog gospodina u seriji „Crna svadba“ tumači Jadran Malkovič

Published

on

Crna-svadba-Jadran-Malkovic-Jelena-Djokic-Vladimir

Šta znači reč katabaza? Zbog čega je Mitar pobio 12 komšija? Ko je vračara Mikula? Da li je dobra ili loša? Kakva je to mračna sila koja dolazi, a koju monah Tihon želi da zaustavi? Zbog čega je u sve upletena i Natašina ćerka, kojoj preti opasnost? Pitanja se samo roje u seriji “Crna svadba”, a odgovora još nema na vidiku. Ali, zato sa novim epizodama stižu nova pitanja.

Jedno od njih glasi: Ko je Vladimir Marinković? Ovog misterioznog čoveka tumači srpsko-nemački gumac Jadran Malkovič. Njega smo videli u svega nekoliko scena, ali dovoljno upečatljivih da se gledaocima ureže u sećanje. Podsetimo, jedna od njih je bila i ona u trećoj epizodi u kojoj je orgijao sa dve devojke, dok ga je Nataša Janković (Jelena Đokić) posmatrala lisicama vezanih ruku.

– U seriji „Crna svadba“ igram tajanstvenog moćnika i to je sve što smem da kažem. Moj lik je blizak sa likovima koje tumače Nikola Kojo i Jelena Đokić. Ja, ustvari, i ne znam ni šta se dešava u seriji (smeh). Šalu na stranu, toliko je moj lik tajanstven da su i mene držali po strani kako ništa ni bih znao – rekao je,  nedavno u jednoj emisiji, Jadran Malković.

Kakve veze Nataša ima sa ovim zgodnim i promiskuitetnim gospodinom, gledaoci RTS-a saznaće sledeće subote, u petoj epizodi serije „Crna svadba“. Za one koji ne žele da saznaju o čemu se radi, neka ovde prestanu sa čitanjem, jer sledi spojler.

Vladimir je otac Natašine ćerke, koja će završiti u bolnici nakon što se bude onesvestila. U početku je delovalo da se radi o velikom zdravstvenom problemu, jer je devojčica sve vreme bila u nesvesti. Monah Tihon će je posetiti jedne večeri i pokušati da iz nje istera đavola, ali Nataša će ga sprečiti u tome i strpati ga u zatvor.

Nakon ove posete, Natašina ćerka će se probuditi, a doktorka će konstatovati da je problem nastao jer je devojčica ušla u pubertet. U jednom trenutku, Vladimira će njegovi ljudi dovesti u autu ispred bolnice. Tražiće od Nataše da vidi devojčicu, a ona će mu poručiti da se kasno setio da ima ćerku.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO UBRZANJE: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram/jadranmalkovich

Advertisement