Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA Otkrivamo: Zašto NATAŠA u sebi nosi ĐAVOLA?

Šta to krije Natašina prošlost? Čije je ona dete?

Published

on

Crna svadba nas je novom 5. epizodom prikazanom u subotu, 6. novembra konačno dovela u prvi pravi kontakt sa onostranim. Istina, i pre toga kroz Mitrov lik imali smo naznake onoga što se krije iza bizarnog ubistva u selu na istoku Srbije, ali u 5. epizodi smo konačno videli i lice tog zla.

– Doveo si mi đavola u kuću – rekla je baba Mikula Petru, a on joj je na to odgovorio da ga je ona sama tražila rekavši im da dođu. Međutim, ono što Mikula nije znala jeste da je Nataša ta riđa žena kojoj treba pomoć. A Natašu za vlašku magiju vezuje nešto drugo čega ni sama nije bila svesna. A čega ni mi nismo bili svesni. Naime, u poslednjem nastavku, kada baba Mikulu obuzme duh kog je Nataša prizvala otkrivamo da je ona u stvari ćerka Teodore (glumi je Mina Sovtić) i radijskog voditelja Miće (Filip Đurić).

Nataša očigledno u krvi nosi greh predaka, koji se sada preneo i na njenu ćerku Idu. Međutim, ne treba zaboraviti ni to da je otac male Ide Vladimir (Jadran Malkovič). Da li je na neki način i on povezan sa svetom okultnog? Protiv koga će Nataša zaista morati da se bori da bi sačuvala život svog deteta?

Tragajući za ovim odgovorima moraćemo da se vratimo nekoliko decenija u prošlost. Sve do 1976. godine. Tada je počinjen identičan masakar kao onaj koji je uradio Mitar. Samo što žrtve tada nisu bili obični ljudi, već monasi. Njih tačno 12. Na koji način su ova dva zločina povezana? Zna li Nataša ko su joj roditelji i kakvu kletvu nosi njena prošlost?

Zašto je baba Mikula rekla da joj je Đavo došao u kuću? I na koji način ga to Nataša priziva? Korak po korak, klupko misterija se odmotava. A mi ćemo već sa večerašnjom epizodom biti bliže krajnjoj istini.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Advertisement