Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: Hoće li Višnja umreti? Da li je Žiška izdala Adu? Šta spremaju Sofija i Riter? (VIDEO)

Obrta i zapleta u nastavku serije „Igra sudbine“ biće na pretek, a tek sledi pravi cunami!

Published

on

“Igra sudbine” polako se zahuktava. Još 54 epizode nas dele do kraja, ali ne serije, nego druge sezone. Zato i ne čudi što su obrti iz epizode u epizodu sve dramatičniji, a sudbina pojedinih junaka visi o koncu. Jedan glavni lik neće dočekati finale drugog ciklusa, pa samim tim ga nećemo gledati ni u trećoj sezoni. Ko bi to mogao da bude – pitanje je od milion dolara.

Jedan od ozbiljnih kandidata svakako je Višnja. Glumica Jelena Đukić izostala je sa snimanja poslednjih epizoda, pa bi lako njena junakinja mogla da bude ta koja će biti ubijena. Naime, Jelena je boravila u Kanadi, kada su nastajale, kako se verovalo, poslednje scene serije. Razlog da se Višnji loše piše svakako je i povratak Komarca, koji nije umro, već je bio sklonjen kao tajni svedok. Ali, na ovom spisku mogli bi, takođe, da budu negativci Komarac, Riter, Bruner i Sofija.

Komarac je izuzetno besan. Već je ukrao Višnjinu bebu i lažirao njenu smrt, zbog čega je nesrećna Višnja ispila punu bočicu lekova. Ostaje da se vidi da li je Lila stigla na vreme da je spase ili će Višnja sama sebi presuditi, pre nego što je stigne gnev bivšeg dečka. Komarac je, inače, uvekoliko počeo da se sveti. Pa ćemo tako u 357. epizodi saznati da je napadnut Debeljko. On ne zna ko je nasrnuo na njega, ali kada se osvestio video je Komarca.

Sofija, koja se slizala sa Riterom, obećala je svom novom dečku i gazdi da će u njihove zle redove dovesti pojačanje. Kako stvari stoje, to bi mogao da bude Komarac. Sofija je već sredila da mu bebu čuva Brzutka, dok on bude izvršavao svoj, ali i njen, pakleni plan. Udruženi, ovi zlikovci svakako bi mogli da dokusure već slomljenu Adu Kanački, koja još ne može da se oporavi od Ivanove izdaje. Ali, Adi, možda, predstoji još jedna izdaja.

Naime, Olga će u biznis klubu sresti Žišku. Izgleda da se njih dve odavno poznaju i da su u sjajnim odnosima, budući da su jedna drugoj pale u zagrljaj. Njihov susret nije prošao nezapaženo. Marijana je sve to videla i odmah požurila da javi Adi ko bi mogao da bude krtica u njenim redovima.

Ostaje da se vidi šta nam je to Žarko Jokanović smislio – koji lik je poslao Bogu na istinu. Vatreni obožavaoci serije “Igra sudbine” nadaju se, ipak, da to neće biti pozitivac.

VIDEO Igra sudbine u 358. epizodi donosi veliki ŠOK! Žaklina gubi bebu?

BONUS VIDEO Igra sudbine 358. epizoda: Da li je Višnja izgubila razum?

BONUS VIDEO Kolo sreće 46. epizoda: ŠOK! Jelisaveta gubi bebu?

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

BONUS VIDEO Branilac 8. epizoda: Da li je slučaj Točilovac pobeda ili poraz advokata Guberine?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement