Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine: Sledi novi ŠOK! Hoće li Višnju UDARITI AUTO? (VIDEO)

Sekunde nas dele od velike tragedije! Hoće li Višnja preživeti?

Published

on

Igra sudbine sa novom epizodom odvela nas je korak dalje ludilu i histeriji. Situacija se komplikuje. Riter je namirisao prevaru, Dijana Erski trač, ali, nažalost, niko nije namirisao strašnu tragediju koja će se dogoditi svakog trena. A vremena za bilo šta je – premalo.

Nakon što je Nada posetila Adu Kanački, kako bi razgovarale o novoj modnoj kolekciji, nešto je u Višnji puklo. Iako Nada ništa nije kriva, slika trudne Nade pred njenim očima, pokrenulo je nešto mučno i zlokobno u Višnji. Ona napušta kuću i odlazi u nepoznatom pravcu. Zašto? Da li samo da bi pobegla od muke koja ju pritisla poput kamena ili, možda, da bi učinila nešto još gore?

U scenama koje najavljuju narednu epizodu vidimo Višnju kako kao omađijana pokušava da pređe prometnu saobraćajnicu. Da li je reč samo o slučajnosti? Ili će Višnja ponovo pokušati da sebi oduzme život? I da li će u tome uspeti?

Najtužnije od svega je to što je Višnja i dalje u velikom neznanju. Njena ćerka je u stvari živa i bilo bi tragično ako bi ona sebi učinila bilo šta nažao, ne znajući da se brine bez razloga. Odnosno, razloga za brigu ima. Jer je sav bol koji je proživela proteklih dana krov čovek sa kojim je i dobila malu Anu – Komarac.

Ali, da li će Višnja poživeti dovoljno dugo da se nasladi njegovom kaznom? Hoće li Višnju udariti auto?

BONUS VIDEO Igra sudbine 359. epizoda: Višnja ponovo pokušava da se ubije!

BONUS VIDEO Kolo sreće 48. epizoda: Persida sprema novu pakost za Maru?

BONUS VIDEO Dinastija: OTKRIVAMO ko je pokušao da UBIJE Branka!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement