Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 360. epizoda: Sledi NAJVEĆI ŠOK! Ada zatiče Sofiju kod Matije! Evo ŠTA će joj URADITI! (VIDEO)

Vreme je da Sofija konačno nauči GDE joj je MESTO!

Published

on

Igra sudbine 360. epizoda koja će nas poput cunamija zapljusnuti tačno u 20.00 u četvrtak, 11. novembra na TV Prva, na obalu će izbaciti mnogo prljavog veša. Biće tu svega i svačega, i pripadaće raznim prijateljima, neprijateljima, a kako nam se čini, najviše izdajicama. Pa da proberemo, ko je izgubio donji veš i ostao svučen do kože u ovoj igri istina i laži.

Za početak, Sofija dolazi u posetu Matiji iako joj je to strogo zabranjeno. Ne samo od Ade Kanački, već i od samog Matije. Ipak, ono što će danas zateći kod njega – ostaviće je u šoku. A evo i zašto. Sofija u sobi zatiče Luku i Aleksu koji brata ponovo uče da hoda. Njene zlobne komentare i provokacije, međutim, ovog puta prekinuće Ada! Napokon je došao trenutak za obračun zakletih neprijatelja. Ko će iz ovog dulea otići očerupane kose – svima je jasno.

Lilu muče ljubavni problemi. Vukašin joj daje savete kako da zavede Časlava. Ljubav, međutim, ne cveta u svakom kutku ove botaničke bašte emocija. Maksim shvata da ga Nora izbegava i nije jedina koja to radi. Maksim baš i nije omiljeni lik u ženskom društvu.

A sada sledi novi šok! Ili zamka? Pred Unom i Milom, Marijana u klubu raskrinkava Dijanu tvrdeći da je prethodno veče na istom tom mestu nudila Olgi savezništvo u borbi protiv Ade. ​Da li je to istina?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 360. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 360. epizoda: ŠOK Sofija će pretući Adu!

BONUS VIDEO Dinastija: OTKRIVAMO ko je pokušao da UBIJE Branka!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement