Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme zla 11. epizoda: Gestapo hapsi Petra i Nađu!

Istorijska drama Vreme zla 11. epizoda na programu TV Nova S je u sredu, 10. novembra, od 21.30.

Published

on

Vreme zla 11. epizoda (sreda, 10. novembar): Bora se poverava Bogdanu koji ih posećuje kod njih u Beogradu, da ga je Nedić zvao u okupacionu Vladu. Bogdan ga oštro osuđuje.

Petar primećuje da Nađa prvi put kasni na ugovoreni sastanak. Petar u gradu sreće Bogdana. Zajedno kreću ka Avali gde je Petrovo skrovište. Petar priznaje Bogdanu da su njegovi ljudi pucali u njega. Nemci otkrivaju Petrovo skrovište, upadaju u kuću i hapse Petra i Bogdana, a Rahelu ubijaju.

Bora Pub se svađa sa Dušankom zbog Nadeždinog ponašanja (načuo je glasine da je u vezi sa Nemcem). Pretura Nadeždinu sobu, pronalazi srpsko-nemački rečnik.

Nadežda dolazi kod Franca, ona se ponaša uobičajeno, ali on više nije pažljiv kao ranije. Nakon grubog seksa, on joj saopštava da su shvatili da ona prenosi poruke. Hapsi je i sprovodi u Gestapo. Bora je noću čeka da se vrati.

Borin mlađi sin Dragan mu govori da se po komšiluku odavno priča da je Nađa nemačka kurva.

U seriji Vreme zla 11. epizoda glavne uloge igraju: Nada Šargin,Goran Šušljik, Goran Bogdan, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Isidora Simijonović, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Pavle Čemerikić, Vule Marković, Miodrag Krivokapić i Jovana Balašević.

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement