Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 29. epizoda: Kristina prekida sa Nikolom, ali on ima novi plan za osvetu! Evo šta je smislio

Dinastija 29. epizoda se emituje u četvrtak, 11. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 29. epizoda (četvrtak, 11. novembar, u 21.00): Branko se pretvara da je slep posle nesreće. To koristi da testira sve članove svoje porodice. Aleksandra pokušava da Stefanu pomuti brak sa Ana Marijom, jer misli da ona nije za njega.

Anastasija se upušta u vezu sa porodičnim psihoterapeutom Nikolom Toškovićem, ne znajući da i njena majka, Aleksandra, takođe ima određenu naklonost prema Nikoli. Međutim, pošto je već u flertu sa Kristinom, Nikola raskida sa Anastasijom bez objašnjenja.

Aleksandra pokušava da ubedi Branka da Stefana odvoji od žene, ali on nije za to zainteresovan, već pokušava da istestira da li je Stefan u stanju da preuzme kompaniju od njega.

Kristina je zabrinuta za Branka. A kada otkrije da on tajno poseduje njene fotografije sa Nikolom, postaje ljubomorna i ljuta na Branka pošto je špijunira i odlučuje da zauvek ode.

Stefan i Branko se posvađaju već pri prvom razgovoru za posao. Branko otkriva da je Nikola čovek čiji brat je nastradao radeći za njega, i sumnja u Nikoline namere. Pokušava da sa njim reši odnos i objasni mu da nije kriv za smrt Nikolinog brata.

Dinastija 29. epizoda: Branko otkriva Kristini ko je Nikola

Vojin Konstantinović sa Lidijom razgovara o tome da iza nestanka njenog muža i ćerke stoji Branko Kadić. Traži od nje da špijunira Branka, što ona odbija.

Ognjen saopštava Branku da se on i Anastasija razvode, ali ga Branko moli da ne žure sa tim. Branko nudi Ognjenu saradnju, odnosno da ga zameni u kompaniji jer je slep. Ognjen kaže da će razmisliti.

Branko saopštava Kristini da je Nikola manipulator i upozorava je da je spreman na sve jer je ovde da bi mu se osvetio. Kristina nakon tog saznanja prekida svaku komunikaciju sa Nikolom, koji se nadao da će Kristina zbog njega da napusti Branka.

Nikola nakon raskida sa Kristinom, zove Anastasiju da mu se vrati, njih dvoje se pomire. Ognjen saopštava Vojinu Konstantinoviću da će, možda, zameniti Branka na čelu Kadvest Groupe.

Nakon što ne uspe da otera Aleksandru koja se doselila u kuću u dvorištu, Kristina, slomljena, odlučuje da napusti Branka, pakuje kofere i odlazi na aerodrom. Branko uspe da sazna gde je otišla Kristina, i stiže je na aerodromu. Tamo uspeva da je ubedi da mu se vrati.

BONUS VIDEO Dinastija: OTKRIVAMO ko je pokušao da UBIJE Branka!

BONUS VIDEO Igra sudbine 359. epizoda: Višnja ponovo pokušava da se ubije!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Igra sudbine u 358. epizodi donosi veliki ŠOK! Žaklina gubi bebu?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement