Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi ŠOK nad ŠOKOVIMA! Sofija će pretući ADU KANAČKI! (VIDEO)

Sofija je izgubila kontrolu i napala Adu Kanački! Ova greška će je skupo koštati

Published

on

Igra sudbine 360. epizoda doneće nam ŠOK, ŠOK, ŠOOOOOOK! A svi znamo o čemu je reč. Konačno je PUKLA BOMBA! Ali ne onako kako je to planirao Riter, već mnogo jače i bučnije! Eksplodirala je Sofija Šubarević, i to u trenutku kada se to najmanje očekivalo. Jedna poseta bolnici napravila je haos na koji se dugo čekalo!

Sofija Šubarević je došla kod Matije, ali tu je, naravno, igrom sudbine, zatekla i  njegovu „braću“ – Luku i Aleksu. Oni su mu pomagali da ponovo stane na noge. Ali Sofija je rešila sve da ih pokosi. I obori s kolena. Ovog puta ne šarmom već otrovnim jezikom.

Igra sudbine 360. epizoda (1)

– I sa svom trojicom sam bila – poručila je Sofija Matiji, Luki i Aleksi upitavši ih da li bi voleli konačno da im otkrije koji je od njih trojice bio najbolji u krevetu.

Na Sofijinu žalost, sve to čula je i Ada koja se u tom trenutku pojavila na vratima. Iako su Matija, Luka i Aleksa zanemeli od Sofijinog bezobrazluka, Ada nije. I ubola je Sofiju kao pčela u oko.

Igra sudbine 360. epizoda (2)

– To što je tebi uradio tvoj otac kad si bila mlada nije dovoljno opravdanje da činiš ovakvo zlo – sasula je Ada Kanački u lice sve Sofiji. Tada je Sofija eksplodirala! Konačno je puklo! Tenzija između dve velike protivnice napokon se prelila preko čaše. Sofija je napala Adu Kanački! Luka i Aleksa su pokušali da je odvoje od Ade, ali Sofija je bila jača. Počela je da tuče Adu i da je čupa za kosu. Hoće li Ada uspeti da se suprotstavi poludeloj Sofiji.

Ili je sve ovo bilo planski urađeno kako bi Sofija završila u zatvoru zbog fizičkog napada na Adu. Od toga niko i ništa ne može da je spasi. Sofija je ovog puta izgubila kontrolu i to će je skupo koštati.

Igra sudbine 360. epizoda (3)

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 360. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 360. epizoda: ŠOK Sofija će pretući Adu!

BONUS VIDEO Dinastija: OTKRIVAMO ko je pokušao da UBIJE Branka!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement