Connect with us

Strane serije

SQUID GAME Stižu FILM i druga sezona hit serije! A evo i KADA!

Milioni fanova serije širom sveta već su se uželeli nastavka najbruatlnijeg takmičenja ikada…

Published

on

Squid Game Netflixova je serija koja je za kratko vreme postigla ogroman uspeh. Hvang Dong-Hjuk, tvorac ove popularne serije otkrio je da će, zbog velike zainteresovanosti, biti snimljen nastavak. Reditelj i scenarista za američke medije govorio je o istorijskom uspehu na platformi Netfliks i istakao da se gledaoci plaše nove sezone.

Iako je u nekim prethodnim intervjuima direktor Dong-Hjuk rekao da nema ništa konkretno osim nekih planova za snimanje druge sezone, sada je to zvanično potvrdio.

Ova vest će sigurno oduševiti milione fanova širom sveta

– Bilo je toliko pritiska, pažnje i ljubavi za prvu sezonu. Tako da imam osećaj da nam nisu ostavili izbora. Snimaćemo drugu sezonu. Imam to u glavi i počeli smo da planiramo. Ali mislim da je prerano reći kada i kako će se to odvijati – rekao je reditelj.

Naime, zanimljivo je da je generalni direktor Netfliksa predvideo da će „Squid Game“ biti jedan od najvećih uspeha u istoriji njihove striming platforme.

Podsetimo, reditelj Hvang Dong Hjuk je ranije dao intervju za Gardijan u kojem je govorio o neospornom uspehu serije. Već tada je stavio do znanja da razmišljaju o snimanju nastavka i da će o tome razgovarati sa Netfliksom.

– Postoji i film koji želim da snimim. Moram dobro da razmislim šta ću prvo da uradim – rekao je on.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: filmitv.rs

Foto Promo

Advertisement