Connect with us

Strane serije

SQUID GAME Stižu FILM i druga sezona hit serije! A evo i KADA!

Milioni fanova serije širom sveta već su se uželeli nastavka najbruatlnijeg takmičenja ikada…

Published

on

Squid game (2)

Squid Game Netflixova je serija koja je za kratko vreme postigla ogroman uspeh. Hvang Dong-Hjuk, tvorac ove popularne serije otkrio je da će, zbog velike zainteresovanosti, biti snimljen nastavak. Reditelj i scenarista za američke medije govorio je o istorijskom uspehu na platformi Netfliks i istakao da se gledaoci plaše nove sezone.

Iako je u nekim prethodnim intervjuima direktor Dong-Hjuk rekao da nema ništa konkretno osim nekih planova za snimanje druge sezone, sada je to zvanično potvrdio.

Ova vest će sigurno oduševiti milione fanova širom sveta

– Bilo je toliko pritiska, pažnje i ljubavi za prvu sezonu. Tako da imam osećaj da nam nisu ostavili izbora. Snimaćemo drugu sezonu. Imam to u glavi i počeli smo da planiramo. Ali mislim da je prerano reći kada i kako će se to odvijati – rekao je reditelj.

Naime, zanimljivo je da je generalni direktor Netfliksa predvideo da će „Squid Game“ biti jedan od najvećih uspeha u istoriji njihove striming platforme.

Podsetimo, reditelj Hvang Dong Hjuk je ranije dao intervju za Gardijan u kojem je govorio o neospornom uspehu serije. Već tada je stavio do znanja da razmišljaju o snimanju nastavka i da će o tome razgovarati sa Netfliksom.

– Postoji i film koji želim da snimim. Moram dobro da razmislim šta ću prvo da uradim – rekao je on.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: filmitv.rs

Foto Promo

Advertisement