Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme zla 12. epizoda: Petar prolazi golgotu!

Istorijska drama Vreme zla 12. epizoda na programu TV Nova S je u četvrtak, 11. novembra, od 21.30.

Published

on

Vreme zla 12. epizoda (četvrtak, 11. novembar): Bora Pub dolazi kod Milana Nedića, koji mu priča da ga je po hrabrosti zapamtio još u Prvom svetskom ratu. Bora mu, ipak, govori da nije spreman da prihvati njegov poziv u vladu. Bora se vraća kući gde zatiče Nemce kako preturaju i Dušanku koja mu govori da je Nađa uhapšena.

Gestapo nastavlja da isleđuje Bogdana, on ponovo odbija da prizna ko je Stojan Jakšić (Petar). Dovode ga u ćeliju sa komunistima, a zatim ga ponovo saslušavaju.

Petra dovode u kancelariju sa mapom Sovjetskog saveza i traže mu da oda njihove vojne namere. Islednik mu govori sve detalje koje je (i preko koga) uspeo da sazna o njemu (između ostalog da su ga oni napali u Istanbulu). Petar odbija saradnju sa njima i počinju da ga muče. Prvo fizički, a potom dovode svedoke.

Poslednju dovode Nađu koju, takođe, muče pred njim. Nađa se žali da nije mogla da izdrži njihovo mučenje. Petar gubi svest u više navrata, ima snoviđenja. Seća se svog i Mileninog upoznavanja i zajedničkog bolovanja tifusa u valjevskoj bolnici.

Bora se i dalje nada Nađinom povratku, Dušanka ga nagovara da moli Nedića za pomoć. U flešbekovima vidimo scene u Beču: tri godine ranije, Milenino i Petrovo druženje.

U seriji Vreme zla 12. epizoda glavne uloge igraju: Nada Šargin,Goran Šušljik, Goran Bogdan, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Isidora Simijonović, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Pavle Čemerikić, Vule Marković, Miodrag Krivokapić i Jovana Balašević.

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement