Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 361. epizoda: ŠOK! Riter izdaje naređenje Zvonimiru – Smesta ubij Adu! (VIDEO)

Igra sudbine 361. epizoda na programu TV Prva je u petak, 12. novembra, od 20.00

Published

on

Igra sudbine 361. epizoda (petak, 12. novembar): Kap je prelila čašu! Nakon svega što joj je Ada Kanački sasula bolnu istinu u lice, a ona je pošteno počupala, Sofija je u stanju potpune neuračunljivosti i histerije. Ona smesta odlazi kod Ritera, svog novog saučesnika u zločinu i ljubavnika. Sofija zahteva od njega da ubije Adu Kanački! Kako zna i ume, ona više ne može i neće da čeka. Želi smesta da Ada nestane sa lica Zemlje.

Sofijinom nervnom rastrojstvu prisustvuje i Zvonimir, pa Riter koristi priliku da mu kao dokaz lojanosti poveri ovaj jeziv zadatak. Sin zločestog Brunera, koji nije uspeo da izvrši svoj pakleni plan i ubije Adu tokom njene posete Nemačkoj, namerava da završi očev započeti posao.

Zvonimir je sada na teškim mukama. Iz zatvora ga je izvukao Cole, kako bi ga kao krticu ubacio u Riterove redove i na taj način izvlačio informacije o planovima Brunerovog sina. Međutim, sada je sitni kriminalac u procepu, jer ne zna kako da izbegne ovaj zadatak.

Nema sumnje da će Zvonimir morati da se konsultuje sa Coletom i njegovom ekipom o budućim koracima. Ali, Riter budno motri na njega. Tako da mu neće biti nimalo lako. Glava može očas posla da mu odleti s ramena.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 361. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 361. epizoda: Višnja saznaje da joj je beba živa?

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement