Connect with us

Domaće serije

Ovako je izgledao pravi Ljubinko Točilovac iz serije “Branilac”! (FOTO)

Uoči finala serije “Branilac”, otkrivamo kako je izgledao pravi Ljubinko Točilovac

Published

on

Branilac-Ljubinko-Tocilovac-02

Suđenje Ljubinku Točilovcu ponovo je postalo aktuelno zbog serije “Branilac”, u kojoj su ekranizovani najpoznatiji sudski procesi u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Točilovca u seriji maestralno glumi Mladen Sovilj.

Proces Ljubinku Točilovcu i Ljubici Sotirovski i još dvoma optuženim, Zori Rebić i Aksentiju Beliću, koji su odgovarali zato što su znali, ali nisu prijavili zločin, bio je tajan sve do završnih reči optužbe i odbrane. U javnost je, ipak, procurilo da se Ljubinko Točilovac brani ćutanjem i sedi kao nemi posmatrač na optuženičkoj klupi.

Daleko više detalja bilo je poznato kad je sudija Mojsilović 25. decembra ponovo otvorio vrata najveće sudnice, broj 75, u ondašnjoj Palati pravde u Masarikovoj 2. Iz završne reči javnog tužioca Jovana Kemeneša bilo je jasno da su Ljubica Sotirovski, Zora Rebić i Aksentije Belić, kod kojih se, prema optužnici, udovica sastajala sa prvooptuženim, izmenili iskaze i da poriču ono što su ranije priznavali.

Branilac: Ljubinko Točilovac

Nije postojala ni sumnja da je Točilovac otkriven isključivo zahvaljujući Ljubičinom priznanju, što joj je priznao i tužilac, ali i objasnio da je ona to učinila isključivo iz straha i u času, kad je Točilovac i njoj zapretio. Kao motiv ubistva, Kemeneš nije priznavao Točilovčevu ljubomoru prema ubijenom, već – mržnju. Po njegovom mišljenju Točilovac je ubio na podmukao i svirep način i iz niskih pobuda.

VIDEO Branilac 9. epizoda (KRAJ SERIJE): Jedan dan do života

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Facebook / Promo

Advertisement