Connect with us

Domaće serije

Ovako je izgledao pravi Ljubinko Točilovac iz serije “Branilac”! (FOTO)

Uoči finala serije “Branilac”, otkrivamo kako je izgledao pravi Ljubinko Točilovac

Published

on

Suđenje Ljubinku Točilovcu ponovo je postalo aktuelno zbog serije “Branilac”, u kojoj su ekranizovani najpoznatiji sudski procesi u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Točilovca u seriji maestralno glumi Mladen Sovilj.

Proces Ljubinku Točilovcu i Ljubici Sotirovski i još dvoma optuženim, Zori Rebić i Aksentiju Beliću, koji su odgovarali zato što su znali, ali nisu prijavili zločin, bio je tajan sve do završnih reči optužbe i odbrane. U javnost je, ipak, procurilo da se Ljubinko Točilovac brani ćutanjem i sedi kao nemi posmatrač na optuženičkoj klupi.

Daleko više detalja bilo je poznato kad je sudija Mojsilović 25. decembra ponovo otvorio vrata najveće sudnice, broj 75, u ondašnjoj Palati pravde u Masarikovoj 2. Iz završne reči javnog tužioca Jovana Kemeneša bilo je jasno da su Ljubica Sotirovski, Zora Rebić i Aksentije Belić, kod kojih se, prema optužnici, udovica sastajala sa prvooptuženim, izmenili iskaze i da poriču ono što su ranije priznavali.

Branilac: Ljubinko Točilovac

Nije postojala ni sumnja da je Točilovac otkriven isključivo zahvaljujući Ljubičinom priznanju, što joj je priznao i tužilac, ali i objasnio da je ona to učinila isključivo iz straha i u času, kad je Točilovac i njoj zapretio. Kao motiv ubistva, Kemeneš nije priznavao Točilovčevu ljubomoru prema ubijenom, već – mržnju. Po njegovom mišljenju Točilovac je ubio na podmukao i svirep način i iz niskih pobuda.

VIDEO Branilac 9. epizoda (KRAJ SERIJE): Jedan dan do života

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Facebook / Promo

Advertisement