Connect with us

STARS

IGRA SUDBINE Šok! Danas čuva leđa ADI KANAČKI, a umalo bio HIRURG!

Evo o kome je REČ! Iznendaićete se!

Published

on

Igra sudbine nastavlja da drži pažnju gledalaca istim tempom. Prošlo je skoro dve godine otkao Slobodan Ćustić igra Vukašina u ovoj seriji. Glumac iza sebe ima bezbroj uloga na filmu i u pozorištu, a angažman u pomenutoj porodičnoj seriji mu je doneo dodatnu slavu.

U seriji tumači lik zaštitnika i desnu ruku Ade Kanački, koju igra njegova prijateljica i koleginica Milica Milša. Slobodan je takav i privatno. Ponosni je otac šestoro naslednika.

Godinama je u srećnom braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, sa kojom ima četvoro dece – sinove Vasilija Vida, Tanasija i Ozrena, i ćerku Zariju. Iz prvog braka ima još dva sina.

Gostujući u emisiji „Praktična žena“, Slobodan je pričao kako je oduvek maštao da bude hirurg. Ta želja mu se ispnula dva puta.

– Prvi put sam bio u vašoj emisiji kada smo čekali ćerku Zariju. Suprugu sam tada porađao. I posle nje, došao je sin Ozren koji sada ima četiri godine, I na njegovom rođenju sam bio babica. Tako da sam ja na neki način i bio hirurg – rekao je kroz smeh Slobodan.

Napuštanje Beograda i selidba u neke mirijie i manje krajeve na periferiji grada, uveliko je zapaženo među našim javnim ličnostima. Tako je i Slobodan, na nagovor supruge Jelene, odlučio da se preseli u Vrčin.

– Meni nije ni palo na pamet preseljenje. Prvo sam mislio da ‘iskukam’ od gradskih čelnika da mi daju veći stan u zamenu za moj tadašnji. Međutim, Jelena je htela da se preselimo u Vojvodinu, što meni nije odgovaralo, zbog daljine. Na kraju smo se odlučili da to bude Vrčin – objasnio je Ćustić i dodao da njegova deca već uveliko tu idu u školu i vrtić, i da su se brzo prilagodili.

BONUS VIDEO Dinastija: OTKRIVAMO ko je pokušao da UBIJE Branka!

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Izvor filmitv.rs/Prva

Advertisement