Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA Jelena Đokić otkriva: Kako su snimane erotske scene i KO je u stvari NATAŠA!

Da li su za provokativne scene koristili dublerku?

Published

on

Crna svadba je privukla veliku pažnju gledalaca, a jedna od glavnih glumica Jelena Đokić otkriva kakve su prve reakcije okoline na lik psihološkinje Nataše Janković, koji tumači u ovom ostvarenju.

— I moja najbliža familija, moji Novljani i veoma bliski prijatelji po Beogradu, ne usuđuju se da je gledaju. Kažu mi: „Nema šanse, Jelena.“ To mi je veliki kompliment, jer je horor kao žanr vrlo klizav teren. Baviti se njime je kao hod po oštrom nožu, a reakcije gledalaca su samo potvrda da smo donekle uspeli – istakla je Jelena za Kurir, prenosi Glossy.

Uloga Nataše Janković pisana je baš za nju.

Za nedavno emitovane vrele scene iz „Crna svadbe“ kritičar Đorđe Bajić rekao je da je Jelena Đokić u ovoj seriji kao Nikol Kidman u „Širom zatvorenih očiju“.

— O zaboga! U nezahvalnoj sam poziciji da o tome pričam. Mene oduvek prati poređenje s Džulijen Mur, valjda zbog riđe kose. Ipak smatram da je najvažnije biti autentičan i svoj – rekla je ona.

Jelena je otkrila i da li bi kontroverznu ulogu u filmu igrala na sceni u pozorištu.

— A priori bih rekla – ne, ali ipak bih razmislila šta to znači u celoj priči. Na ove scene u seriji pristala sam na jedvite jade, pošto se prvobitna zamisao i te kako ublažila. Za to što je prvo pisalo rekla sam: „Nema šanse!“ Onda sam pristala na dublerku, ali su s vremenom scenu dodatno pripitomili. Možda bih se i ovoga uplašila da je na početku odmah tako pisalo – rekla je glumica kroz smeh.

Tema serije je i crna magija, pa je glumica progovorila o sujeverju.

— Nisam sujeverna, i ako slučajno osetim da se za nešto vezujem, odmah se toga i oslobađam. Ne volim da budem rob ničega osim svoje dece – kaže za pomenuti list Đokićeva.

BONUS VIDEO Branilac 9. epizoda (KRAJ SERIJE): Jedan dan do života

BONUS VIDEO Crna svadba: Ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement