Connect with us

Strane serije

„Kako sam upoznala vašeg oca“: Otkrivamo SVE o SPINOFU kultne komedije (FOTO)

Stigle prve fotografije glumačke postave spinofa serije „Kako sam upoznao vašu majku“!

Published

on

Kako sam upoznala vašeg oca naziv je spinofa legendarnog sitkoma “Kako sam upoznao vašu majku” koju smo gledali na kanalu FOX Life prethodnih godina.

Objavljena je prva fotografija na kojoj je prikazana glumačka ekipa serije „Kako sam upoznala vašeg oca“, na kojoj se prvi put vidi virtuelni studio produkcije Indastrial Lajt end Medžik, pod nazivom “Infiniti”, na Diznijevom placu u Berbanku.

U nastavku hit serije CBS-a „Kako sam upoznao vašu majku“ gledaćemo Sofi (Hilari Daf), koja svom sinu priča priču o tome kako je upoznala njegovog oca: priču koja nas vraća u 2021. godinu gde Sofi i njeni bliski prijatelji pokušavaju da shvate ko su, šta žele od života i kako da se zaljube u doba aplikacija za upoznavanje i neograničenih mogućnosti.

Glavne scenariste serije „Kako sam upoznala vašeg oca”, Isak Aptejker i Elizabet Berger, osmislili su ključnu scenu za epizodu serije, čija se radnja odvija u Njujorku, u kojoj njihov glavni lik šeta Bruklinskim mostom sa svojim prijateljima.

Umesto da Hilari Daf i njen kolege lete širom zemlje i da se nose sa logističkim preprekama, dozvolama za snimanje na raznim lokacijama, buci i drugim komplikacijama, direktorka serije i izvršna producentkinja Pamela Frajmen uspela je da snimi svoje zvezde u virtuelnom studiju, kako šetaju ovom čuvenom lokacijom, za koju se Dizni nada da će gledaocima izgledati autentično.

Kako sam upoznala vašeg oca

– Mogla sam da provedem dan u Berbanku snimajući scenu na Bruklinskom mostu – rekla je Frajmen o prednostima rada u Infiniti studiju, i dodala:

– Logistika i cena snimanja na lokaciji (čak i kada nema pandemije) učinili bi ovu scenu nemogućom – ali zahvaljujući ovoj novoj tehnologiji, scena je snimljena.

Da bi koristili prednosti ove tehnologije, Dizni Dženeral Enterteinment Kontent i Dizni Televižn Studios udružili su se sa Lukasfilmovim Indastrial Lajt end Medžikom, i pretvorili istorijski Diznijev Studio 1 u vrhunski virtuelni proizvodni objekat, koristeći ILM-ov set alata Stejdžkraft.

ILM e već koristio ovu tehnologiju u filmu „Mandalorian“, koju je producirao Lukasfilm.

Očekuje se da će emitovanje „Kako sam upoznala vašeg oca“ početi sledeće godine. Pored Hilari Daf, u glumačkoj ekipi su i: Kim Katral, Kris Louel, Tom Ejnzli, Tijen Tran, Franća Reisa i Suradž Šarma.

Inače, serija „Kako sam upoznao vašu majku“, bila je veoma gledana, a emitovana je na CBS-u od 2005. do 2014. godine.

BONUS VIDEO Branilac 9. epizoda (KRAJ SERIJE): Jedan dan do života

BONUS VIDEO Crna svadba: Ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

 

Continue Reading
Advertisement