Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 52. epizoda: Goca se okreće PROTIV Koste i Elene! Ali…

Jelisavetina i Bojanova svadba je danas. Ali nisu svi na svadbi dragi gosti

Published

on

Kolo sreće 52. epizoda koja je na programu u utorak, 16. novembra od 21.00 na TV Prva konačno nas dovodi do dana Jelisavetinog i Bojanovog venčanja. A kako i očekujete na tom venčanju neće biti mnogo slavlja. No, da ne brzamo.

Stigao je dan venčanja Jelisavete i Bojana. Svi su veseli, raduju se, slikaju. Svi osim Perside koja je otišla kod svoje travarke Branislave. Kojim poslom je Persida otišla tamo? Šta je nameračila? Možda da otruje nekoga od gostiju, da presudi Mari sa Branislavinim travama?

Petar i Elena biće zbunjeni kada na slavlju ugledaju nezvanog gosta Momčila. Šta će on tu? Da li je moguće da će im pokvariti planove? Verujemo da hoće. Jer Goca upozorava sve prisutne da su Petar i Elena problematični ljudi i zahteva da se mometnalno vidi sa Marom.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (52. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement