Connect with us

Serije

Serija CRNA LISTA vraća nam se sa 7. sezonom: Saznaj kad i na kom kanalu

Sedmu sezonu serije “Crna lista” pratimo od 22. novembra, od ponedeljka do četvrtka u 21.00

Published

on

Nagrađivana američka krimi-drama “Crna lista”, scenariste Džona Bokenkampa, koja je osvojila Emi i još šest nominacija za ovo prestižno priznanje, od 22. novembra vraća nam se na kanal FOX sa premijernom sedmom sezonom.

Novih 19 epizoda emitovaće se od ponedeljka do četvrtka u 21.00, a u nastavku Rejmond Red Redington (Džejms Spajder) zatočen je na neprijateljskoj teritoriji. Njega otima Katarina Rostova (Lejla Robins). Dok se Liz (Megan Bun) upušta u riskantnu misiju njegovog spasavanja, Red ne zna da li ikome može da veruje. Okružen je starim neprijateljima i novim saveznicima, a da bi ostao “na površini” mora da bude korak ispred najopasnijeg kriminalca “Crne liste”, koji je spreman na sve.

U potrazi za istinom, Katarina se infiltrira u život Elizabet Kin, koja se napokon susreće sa svojom ćerkom Agnes (Emili Kel). Iako Liz niije toga nije svesna, smrt je na njenom kućnom pragu i to u liku njene majke. Ono što što nam donosi sedma sezona popularnog trilera zauvek će promeniti odnos Elizabet i Reda. A o čemu je reč, saznaćemo već od 22. novembra samo na kanalu FOX.

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto  ©2019 Sony Pictures Entertainment. All Rights Reserved

Advertisement