Connect with us

Serije

Povratak krimi-drame GRANTČESTER na kanal FOX CRIME: Evo i kada

“Grantčester” od 25. novembra, četvrtkom u 22.00 na kanalu FOX CRIME

Published

on

Za ljubitelje zločina u uvek inspirativnoj britanskoj provinciji, na kanal FOX CRIME od 25. novembra, četvrtkom u 22.00, stiže prava TV poslastica – šesta sezona popularnog krimi serijala “Grantčester”.

Novih osam epizoda vodi nas u dugo toplo leto 1959. Sezona venčanja je u punom jeku, što znači da velečasni Vil Devenport (Tom Britni), koji je u roli glavnog „pastira“ Grantčestera u petoj sezoni zamenio kolegu Sidnija Čembersa (Džejms Norton), ima pune ruke posla. Ništa manje uzbudljivo nije ni našem starom znancu, detektivu Džordiju Kitingu (Robson Grin), koji je prezauzet radom na nizu slučajeva ubistva.

A zločinci nikad ne odmaraju, čak ni kada se Vil i Džordi zapute na zasluženi godišnji odmor. I taman što stignu u idilično letnje odmaralište, saznaju da je upravnik kampa – ubijen. Epizode će ih dalje voditi iz ubistva u ubistvo, od domova za usvajanje dece do samog vrha lokalne političke elite. Pokazaće se da kriminal ne zna za društvene slojeve, status i bogatstvo. Na smrt niko nije imun.

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto  International Sales and Distribution – Banijay Rights © Kudos 2021

Continue Reading
Advertisement