Connect with us

Sadržaj epizoda

Crna svadba 9. epizoda: Upoznajte Kapetana! Da li je to Vesna?

Napetost raste! Crna svadba 9. epizoda vodi nas pravo pred noge Kapetana.

Published

on

Crna svadba 9. epizoda: Kuću Natašine tetke opkoljava policija. Ona je u šoku i pita ih zašto su došli i šta žele. Oni joj ne govore ništa, ali očigledno je da su došli po Idu.

Nataša razgovara sa Mićom, koji je sve ove godine proveo zatočen u sanatorijumu. On joj govori da u nama postoje sile koje ne možemo da razumemo i da sama ne može da im se odupre.

Petar razgovara sa inspektorom Markom, koji je u prošlosti bio zadužen za Mićin slučaj i ubistvo 12 monaha. Besan je na njega, jer i dalje ćuti o svemu. Pita ga koga se plaši. Marko ga savetuje da što manje zna, to je dobro za njega.

Vladimir je došao da podnese izveštaj. Znamo da on nije kapetan, pa je, možda, došao da raportira upravo kapetanu. Njegove nadređene najviše zanima šta je sa detetom, a on im odgovara da će ono uskoro biti vraćeno.

Nataša zatiče ćerku sa krvavim predmetom u ruci. Sada je sasvim sigurna da sa Idom nešto nije u redu i da treba da potraži pomoć.

Na mističnom mestu odvija se sektaški obred. Vidimo u krupnom planu ženu odevenu u belom kako sedi na tronu, okružena bakljama i ljudima u odelima. Jedan muškarac joj prilazi. Da li je reč o Vladimiru? Ko je misteriozna žena? Je li, zapravo, Vesna kapetan?

Bane besni i lomi stvari u policijskoj stanici uz povike: “Šta oni misle? Da su “zemunci”, pa da otimaju koga hoće?”

U seriji Crna svadba 9. epizoda glavne uloge igraju: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac, Strahinja Blažić, Mlađan Crkvenjaš, Igor Benčina i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo ko je zapravo Baba Mikula!

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Advertisement