Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 364. epizoda: ŠOK! Marinko prelazi na RITEROVU stranu!

Riter je kupio Marinka, a evo i čime!

Published

on

Igra sudbine 364. epizoda koju gledamo u sredu, 17. novembra od 20.00 na TV Prva doneće nam obrt koji niko nije očekivao. Jedan od najvernijih Adinih saradnika dobiće nepristojnu ponudu. A hoće li je prihvatiti, i o kome je reč, saznaćemo u nastavku teksta.

Naravno, pre kulminacije, da vidimo šta radi ostatak ekipe. Luka obećava Dijani da će joj vratiti kancelariju samo pod uslovom da mesec dana ne progovori nijednu jedinu reč u Kan holdingu. Kreatorka prihvata izazov. A da li će uspeti i da održi reč?

Za to vreme – policijska posla. Cole i Stana dolaze kod direktora policije i pokazuju mu fotografiju „krtice“. Vreme je da špijun uđe u Riterove i Brunerove redove. Mada, da li je sada prekasno za to? Jesu li otac i sin zlikovci već počeli da rade na realizaciji svog paklenog plana. I izgleda da će im se ostvariti. A zašto to kažemo? Zbog onoga što sledi.

Naime, ono što je zacrtao još sa bombom, Riter sada polako ostvaruje. Ada će, nažalost, uskoro „eksplodirati“. Ali pitanje je hoće li je Brunerova eksplozija zaista i uništiti. Ada Kanački je žena koja se diže iz pepela, a verujemo da će tako biti i ovog puta. Iako je Riter spremio najsnažniji udarac do sada.

On želi da svoj podli plan Riter nastavlja da sprovodi preko Marinka. Nudi mu savezništo kako bi se osvetio Vukašinu…

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 364. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 362. epizoda: ŠOK! Ivan je prevario Adu sa Olgom?

BONUS VIDEO Dinastija: ŠOK! Pogledajte kako su se POČUPALE Aleksandra i Kristina!

BONUS VIDEO Branilac 9. epizoda (KRAJ SERIJE): Jedan dan do života

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement