Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA Otkrivamo: Evo KO je ubio TIHONA! A evo i ZAŠTO!

Da li je Tihon otpočetka znao ko je Crni Vojvoda?

Published

on

Crna svadba mistični triler sa elementima natprirodnog ovog vikenda kada je reč o kanalu Superstar, a narednog kada govorimo o RTS-u ulazi u veliku završnicu. Finale će biti za pamćenje, i da – konačno će nam se otkriti mnogo toga o čemu smo se pitali prethodnih nedelja. Dva glavna pitanja su o Crnom vojvodi i tome šta se zaista krije u devojčici Idi. Ili bolje reći KO.

Teorije fanova su nepregledan i nepresušan izvor za „trasiranje“ dalje radnje, a kada za temu imaju sočan materija kao što je „Crna svdba“ onda mašta tek stupa na scenu. Međutim, logika ovde, takođe, igra značajnu ulogu.

To da sa Idom nije sve u redu moglo se zaključiti već od trenutka kada se susrela sa Natašinom tetkom.

Budući da je ona jedina znala šta se dogodilo te 1976. godine, odnosno da je nad Natašom vršen egzorcizam koji je prekinut, te da se Đavo tada negde skrio i čeka da ponovo bude rođen, nemoguće je, a ne zapitati se da li je Ida koju je on već poseo.

Crna svadba – da li je Ida ĐAVO?

Svi smo gledali seriju prethodnog vikenda. Petar postavlja pitanje od milion dolara: „Ko je otvorio vrata Mitru, i ko je ubio Tihona“? Budući da je jadni monah već znao kakvo zlo se krije u devojčici svi njegovi pokušaji da je spase od nečastivog bili su za Vojvodu velika opasnost. Tihon je morao umreti. Iako nas je radnja navodila na to da pomislimo da je ubica zaista Mitar, na osnovu niza detalja koji nisu promakli pažljivim gledaocima došli smo zajedno do nekih zaključaka.

Prvo, Mitrov nož bio je čist. Nije imao tragove krvi na sebi, a krvi nije bilo ni na Mitrovim rukama. Drugo, na Idinim rukama, ali i na Natašinim ih je bilo. Ona je to opravdala time što je Ida dobila epileptični napad pa se borila sa njom da bi je povratila, ali da li je moguće da je Ida ta koja je ubila Tihonai otvorila Mitru vrata.

Postavlja se još jedno pitanje, zašto je Mitar došao kod Nataše i Ide? Šta je želeo od njih, budući da sigurno nije hteo da ih ubije jer mu je zadatak da zaštiti devojčicu, ne da je ubije. Da li mu je, možda, zadatak bio i da zaustavi egzorcizam koji je Tihon planirao da izvede nad Idom te večeri. Da li je Tihon u stvari zbog toga umro?

I to baš od Idine ruke?

Saznaćemo u narednim epizodama serije „Crna svadba“ na kanalu „Superstar“, vikendom od 21.00.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo ko je zapravo Baba Mikula!

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

 

Advertisement