Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 33. epizoda: ŠOK! Lidija uzima pištolj da ubije Vojina! Evo i zbog čega!

Dinastija 33. epizoda se emituje u četvrtak, 18. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 33. epizoda (četvrtak, 18. novembar, u 21.00): Branko izdejstvuje sastanak sa Lazarem Rajićem. On misli da će, konačno, moći da reši situaciju sa njim.

Stefan odluči da krene za Ana Marijom koja je u Beču. Nalazi je sa nekim jeftinim fotografom, sa kojim se ujedno i muva. Stefan ne može da veruje da je Ana Marija to izabrala, ali ona ga bukvalno tera od sebe, zato što želi da gradi karijeru foto modela, a ne da večito bude u senci Kadića.

Branko i Vojin Konstantinović konačno trebaju da urade test očinstva kako bi se dokazalo ko je zapravo Anastasijin otac. U tom procesu Vojin uspe toliko da isprovocira Branka da ga on fizički napadne.

Aleksandra i Vojin započinju flert, gde se otkriva da su oni imali ljubavnu aferu pre nego što se Aleksandra zaljubila i udala za Branka.

Poslednje vesti u vezi Manje i Momčila Bijelića jeste da su oni mrtvi. Kada Lidija to sazna, ona krivi Vojina i priprema pištolj, planirajući da ga ubije. Kristina shvati to i pokuša da je zaustavi. Dok se bore oko pištolja, on opali.

U seriji Dinastija 33. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

VIDEO Pogledajte kako su se POČUPALE Aleksandra i Kristina!

BONUS VIDEO ŠOK! Žaklina gubi bebu?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement