Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2: Završeno snimanje, a evo KOJU poznatu glumicu gledamo u nastavku!

Kako Film i TV ekskluzivno saznaje snimanje serije je završeno, a evo kad je premijera!

Published

on

Tajne vinove loze sezona 2 kako ekskluzivno saznajemo, završila je snimanja. Poslednja klapa pala je 1. novembra, nakon čega je počeo rad na postprodukciji 36 novih epizoda.

Serija je snimana od sredine avgusta ove godine, a druga polusezona vodi nas u nastavak priče o sukobu Tomovića i Smiljanića. Kao i onome što spaja ove dve porodice. Duboko i daleko u njihovoj prošlosti.

Kao što smo već pisali druga sezona prvenstveno će se baviti romansom Vuka i Vere. Međutim, biće dosta flešbekova. Videćemo kako je Vera izgledala kao šestogodišnja devojčica. Dragana Mićalović kao Verina majka već nas je raspametila. Upoznaćemo i Tadiju, Zoranovog, Vukovog i Anitinog dedu koga će u novom serijalu dočarati Miodrag Krstović.

Tajne vinove loze 2. sezona – Jelena se vraća u RING!

Iako se činilo da se Jelena predala bez borbe, za ženu poput nje, to ipak, nije opcija. Uz pomoć Koste (Nikola Kojo) prijatelja njenog pokojnog oca i njegovog bivšeg partnera, Jelena će povratiti kontrolu nad svojim životom. I naravno, zakomplikovati Vukov i Verin uz pomoć svoje nove advokatice koju će nam u seriji dočarati Vanja Milačić.

Međutim, biće zanimljivo i u domu Smiljanića. Biće it u vremenskih putovanja. Videćemo Verine roditelje. Kao što smo već pisali, Verinu majku glumi Dragana Mićalović, dok će ulogu Verinog oca u mladosti dočarati glumac Lazar Nikolić.

A kako Verina majka izgleda u mladosti PROČITAJTE OVDE.

Kako saznajemo, u novoj sezoni biće mnogo više flešbekova iz mladosti Tomovića, pa ćemo se mnogo družiti sa Vukom, Zoranom i Anitom kada su bili klinci.

A sada odgovor na najvažnije pitanje – kada počinje druga sezona serije Tajne vinove loze?

Kako smo ekskluzivno saznali ranije ove godine, drugu sezonu, prema tadašnjim planovima trebalo je da gledamo već početkom januara na kanalu Superstar TV, a verovatno nedelju dana kasnije (po običaju) in a RTS 1. Hoće li taj plan i ostati na snazi zavisi pre svega od produkcije, kao i emitera.

A sada vam donosimo još jednu veliku ekskluzivu. Reč je o glumačkom pojačanju u drugoj sezoni serije „Tajne vinove loze“ i liku koji će odigrati veoma značajnu ulogu u pravljenju novog vina.

Tajne vinove loze 2 Rada

Naime, ekipi serije „Tajne vinove loze“ u nastavku se priključuje legenda domaće glumačke scene, glumica Rada Đuričin koja će u seriji dočarati lik hemičarke Goce. Njen zadatak biće upravo da pomogne Veri u pravljenju njenog vina.

Foto Met Ro/Telekom za FILM I TV! (zabranjeno preuzimanje fotografija)

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Continue Reading
Advertisement