Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 34. epizoda: Lidija optužuje Kristinu da je pokušala da je ubije! Preti joj zatvor?

Dinastija 34. epizoda se emituje u ponedeljak, 22. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 34. epizoda (ponedeljak, 22. novembar, u 21.00): Nikola treba da izvede veoma komplikovanu operaciju Lidije, u kojoj bi trebalo da joj izvadi zrno iz dela mozga gde se nalazi centar za govor. Kristina je veoma napeta kako će proći operacija, zato što je Lidija jedini mogući svedok koji bi mogao da je oslobodi krivice za eventualni pokušaj ubistva koji bi joj mogao biti pripisan.

Branko za to vreme leti u London da se prvi put susretne i upozna sa Lazarom Rajićem, za šta je izdvojio 50.000 evra. Iako je sastanak bio dogovoren u tačno vreme, Lazar se još uvek nije pojavio što stvara nervozu kod Branka.

Operacija prolazi uspešno, ali je i dalje neizvesno hoće li Lidija moći da govori kad se probudi iz kome ili ne. Branko na sastanku sa Rajićem pokušava da mu ponudi neku vrstu saradnje na obostranu korist, ali Rajić to odbije govoreći da mu je cilj da Branka u potpunosti izbaci iz posla. Branko pobesni i ode sa sastanka nazad za Beograd.

Stefan je sve ovo vreme u Beču, pokušavajući da pronađe utehu u prositutkama, dok traži svoju odbeglu ženu Ana Mariju.

Na savet Nikole, Kristina odlazi kući, da bi izbegla ispitivanje od strane policije, dok se Branko ne vrati nazad. Za vreme ove drame koja se odvija u bolnici, Vojin Konstantinović i Aleksandra kod nje u ateljeu proslavljaju poslovni uspeh, i piju šampanjac, nakon čega se Vojin osmeli i ponovo upita Aleksandru da li želi da bude njegova žena.

Nakon što Branko ugleda Vojina kako izlazi iz Aleksandrinog ateljea, nastane svađa u kojoj prvi put otvoreno iskažu mržnju koju osećaju jedan prema drugome. Iako Lidija može da govori kada se probudi iz kome, ona u svom razgovoru sa Kristinom svaljuje krivicu na nju, što igrom slučaja čuje inspektor. Da li će na osnovu Lidijinog iskaza tužilaštvo da pokrene optužnicu protiv Kristine za pokušaj ubistva?

U seriji Dinastija 34. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

VIDEO Pogledajte kako su se POČUPALE Aleksandra i Kristina!

BONUS VIDEO ŠOK! Žaklina gubi bebu?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement