Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 366. epizoda ŠOK! Matija na KOLENIMA moli za OPROŠTAJ! A evo i KOGA!

Došlo je vreme da Matija konačno odabere stranu! Koga li je izabrao?

Published

on

Igra sudbine 366. epizoda koja se prikazuje na TV Prva u petak, 19. oktobra od 20.00 donosi nam šok koji se dugo očekuje, ali je beio neizvestan do samog kraja. Evo o čemu je reč.

Ada snajama želi da preda porodični nakit, onaj koji je nasledila od svoje majke, ali one se nećkaju… Iako će na taj način i zvanično biti primljene u porodicu, jasno je da Una i MIla nisu devojke koje se udaju zbog bogatstva Kanačkih.

Za to vreme, u Pančetinom pansionu šok. U trenutku kada Pančeta plaća majstora za obavljenja tajnih radova u potkrovlju, nailazi Tića. Kada pita šta se to dešava, dobija odgovor koji nije mogao ni da sanja: Plaćam stripera!

Kada Riter stavi do znanja Marijani da joj ne veruje, ona ga poliva vodom. Kako li će na to reagovati surovi Bruner Junior? Da li je konačno vreme da pokaže svoje pravo lice?

Nakon što dođe u dom Kanačkih kako bi se video sa Adom, Višnja ponovo nasrće na Marinka, a u Kan holdingu, Ivan na Dodu!

A sada najveći šok ostavljamo za kraj. Dok Lila pomaže Matiji u fizikalnoj terapiji, on joj traži oprost! Da li Matija napokon postaje dobar?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 365. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement