Connect with us

Domaće serije

Kolo sreće 55. epizoda: Mara se bori za ŽIVOT! Petar smišlja NOVO ZLO! Evo i koje!

Petar ne zna za granice! Ovog puta će prevazići čak i sebe!

Published

on

Kolo sreće 55. epizoda na TV Prva stiže 19. novembra u već poznatom terminu od 21.00 na TV Prva. I vodi nas pravo u Sopot gde je na propaloj svadbi upucana Mara Raketić. Šta će se dogoditi sa njom?

Mara je u bolnici u teškom stanju. Goca je mnogo tužna, misli da će i ona umreti ako se nešto desi majci. Bojan veruje da će mama preživeti, ali krivi sebe zbog onoga što se desilo. Istina je, međutim, da su za ono što se dogodilo najkrivlji Petar i Elena. A oni spremaju novo zlo.

Kao što smo već videli, Petar i Elena su izgubili kompas. Njihov plan je u velikoj opasnosti. Konci su im pomršeni i teško da će ih išta ponovo vratiti u igru. U Takvim okolnostima ne znaju kako će dalje. Međutim, Petar nešto smišlja, a to nikad nije dobar znak.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 54. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Advertisement