Connect with us

Emisije

Sve u svemu – Nova Emisija Marije Kilibarde! EVO GDE će se emitovati i KADA!

Published

on

Sve u svemu – Drago lice Prve televizije, šarmanta i uvek nasmejana Marija Kilibarda vraće se na male ekrane svojom novom emisijom pod nazivom „Sve u svemu“.

Od 20. novembra, svake subote u 14.00 dočekaće vas vesela Mara, a kako kaže potrudiće se da gledaoci, a i gosti osete toplinu  kao da su usli u njen dom.

– Novinarka Jovana Maletić i ja činimo našu kreativnu radionicu iz koje je proizašlo naše malo čedo „Sve u svemu”. Zaista smo se potrudili da napravimo kvalitetan dvočasovni  popodnevni magazin u kojem će uživati svi od 7 do 77, u svemu što čini svakodnevicu. Emisija je kolažnog tipa, gledaćete neke potpuno nove, ali i neke modifikovane „stare“ rubrike koje su ljudi zavoleli tokom godinu i po dana emitovanja subotnjih 150 minuta – kaže Marija Kilibarda.

Voditeljka dodaje da je entuzijazam utoliko veći što je za tri i po meseca koliko se nije emitovalo subotnjih “150  minuta” stalno dobijala mejlove i poruke na društvenim mrežama sa pitanjem kada će nova sezona i da im  nedostaje dobar sadržaj vikendom.  Zato je sigurna da će njena verna publika biti uz  Prvu u subotu u 14.00, ali I da će novi zanimljivi prilozi privući i novu publiku.

Emisija “Sve u svemu”, otkriva Marija, je koautorstvo urednice Jovane Maletić i nje. U pitanju je, kako kaže, kvalitetno spakovana zabava,  sastavljena iz nekoliko edukativnih, veselih i relaksirajućih segmenata.

– Posebno sam ponosna na rubriku pod nazivom “Između redova”. U njoj ćemo analizirati određena književna štiva, različite vodiče za roditelje, priručnike, beletristiku… Dakle, da preporučimo ljudima sve ono što može da se pročita od korica do korica. Mislim da ova rubrika pretenduje da postane kultna i baš verujem u nju – ističe Kilibarda.

– Zatim tu je rubrika „Na mlađima svet ostaje“, u kojoj ćemo kroz pitanja najmlađih pokušati da približimo te generacijske razlike i smanjimo jaz, jer ćemo se bolje razumeti slušajući šta imaju da nam poruče. Tu si sjajni devetogodišnjaci Helena i Lav koji će mi pomoći da ova rubrika bude voljena svima kao i meni.  Imaćemo i segment posvećen zdravom životu pod nazivom „Prava mera“ – kaže Marija, i nastavlja:

Pratićemo „razvojni put“ dve kandidatkinje u mršavljenju, u sticanju zdravih životnih navika, u treniranju i tako sve do Nove godine kada ćemo videti kakve su rezultate postigle radeći sa našim profesionalnim timom – nutricionistom i trenerom. I za sve ljubitelje dobre kuhinje spremili smo „Po mom ukusu“. Kuvari će kuvati po ukusu našeg centralog gosta, za kojeg ćemo se uvek potruditi da bude zanimljiv publici i da nam donese kvalitetnu priču.

Marija je otkrila i ko će biti prvi gost:

– Prva gošća biće Tamara Grujić.  Mnogo sam srećna što će ona zajedno sa mnom da otvori vrata našeg “novog doma” ne samo zato što mi je draga prijateljica već zato što je najvećih humanitarac na ovim prostorima. Ovu sezonu posvetila je ugroženima sa Kosova i Metohije, gde je nekoliko meseci provela na terenu. A kada ste nedeljama van kuće uz dvogodišnje dete nije lako. Zato sam želela da prikažem publici kako je Tamara udesila sebi život da dete i suprug budu uz nju sve vreme i kako je “kuću ponela sa sobom”.

Izvor: Prva

Advertisement