Connect with us

Emisije

Sve u svemu: Gošća Marije Kilibarde ove subote je svetska, a naša! EVO o KOME je reč!

Published

on

Sve u svemu je nova emisija Marije Kilibarde, koja se emituje na Prvoj TV subotom od 14 časova. U drugoj epizodi emisije „Sve u svemu“ gošća Marije Kilibarde će biti naša proslavnjena tekvondistkinja, Milica Mandić. Zajedno će komentarisati aktuelno prvo svetsko prvenstvo za žene u tekvondou.

Milicu ćete upoznati i na malo drugačiji način. Kuvar će za Milicu spremati prvo jelo koje je pojela nakon osvojene zlatne medalje, a to je pica margarita. Videćete i do sada neviđene fotografije sa venčanja naše zlatne devojke.

27. novembar je internacionalni dan suzdržavanja od kupovine. Zato će nam stručnjak za pametnu kupovinu, Marija Krsmanović, pokazati kako da ne kupujemo, već da iste odevne komade nosimo u različitim prilikama, ali na potpuno drugačiji način.

Gost rubrike „Izmedju redova“ biće pisac „Ljubavne istorije Beograda“ i otkriće nam kako su žene kroz istoriju bile vladari iz senke.

Naša mala reporterka Helena nas ovog vikenda vodi na kurs šivenja za decu, a videćete na kakvim je mukama naša učesnica Marija Puškarov da bi stigla do Prave mere.

Izvor: Prva

Advertisement