Connect with us

TV

EKSKLUZIVNO: Evo koju novu TURSKU SERIJU gledamo na TV PRVA posle „Pokucaj na moja vrata“!

„Pokucaj na moja vrata“ uskoro će se oprostiti od gledalaca, a evo koja serija će je zameniti

Published

on

Pokucaj-na-moja-vrata-102-epizoda

Pun mesec nova je turska serija koja će se emitovati u dobro znanom terminu od 11.35 na TV Prva od ponedeljka 29. novembr. Serija je snimljena 2017. godine. Glavne uloge igraju Džan Jaman (dobro nam poznat iz „Sanjalice“) i Ozge Gurel. „Pun mesec“ zameniće seriju „Pokucaj na moja vrata“.

Nazli želi da postane glavna kuvarica svog restorana i zato je vredno učila gastronomiju na prestižnim školama po svetu. Živi sa cimerkama, a kako im je potreban dodatni novac, Nazli se zapošljava u domu jednog bogatog biznismena. Dogovor je da posao završi do 17.00,  pre nego što se vlasnih vile vrati kući, tako da svog poslodavca nikada nije upoznala.

Ferit je bogati biznismen, koji vodi ozbiljan posao i drži sve konce u rukama. Kako bi sve postigao ima poslugu, ali ima i jedan uslov – da nikoga od njih ne sretne kada se sa posla vrati kući. Ferit nikada nije upoznao svoju kuvaricu, ali svakodnevno joj ostavlja uputstva za sledeći dan.

Zaplet počinje kada se Feritov i Nazlin put ukrste u njegovoj kuhinji, upravo preko poruka koje jedno drugom ostavljaju. Ferit misli da je njegova kuvarica jedna dosadna, tvrdoglava sredovečna žena, a Nazli da je njen poslodavac matori, uobraženi bogataš.

Nazli jednog dana upoznaje Feritovog najboljeg prijatelja Deniza, koji je mnogo pristupačniji od Ferita. I Deniz se polako, ali sigurno zaljubljuje u Nazli. Ipak, ona ne gaji nikakve emocije prema njemu, dok vremenom poruke između Ferita i Nazli postaju sve prisnije i „hemija“ među njima raste.

Originalni naslov je „Dolunay“, dok se na IMDB vodi kao „Beeter sweet“.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

 

Continue Reading
Advertisement