Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 367. epizoda: ŠOK! Nora i Vid su OLGINA DECA!?

Ada Kanački saznaje najveću Olginu tajnu!

Published

on

Igra sudbine 367. epizoda, koja se emituje u ponedeljak, 22. novembra od 20.00 na TV Prva Adi Kanački će ponovo vratiti prednost u igri života i smrti. A evo koji će biti njen prvi potez.

Maksim saznaje da su Nora i Doda uplovili u vezu. Da li će ga ovo saznanje potresti i dovesti, možda, do prelaska na sestrinu stranu – samo iz inata. Ne zaboravimo, Šubarevići su Šubarevići. I kad su dobri, i kad su zli.

Besni vatra i na drugom ljubavnom polju. Vid je ljut na Žaklinu i želi da zna šta je tražila kod Luke u kancelariji. Njegov ton joj se ni malo neće dopasti. Slična situacija čeka i Luku sa Unom. Šta to njih dve šuruju?

Posle incidenta u Kan holdingu, Lila sa ponosom saopštava Adi da je prebila Ivana. Ipak, Adu će mnogo više interesovati informacije koje joj donosi Vukašin – Olga se u Australiji nije udavala, ali ima dvoje dece.​ Ko su oni? Da li su to, možda, Vid i Nora? A to i ne znaju?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 367. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

 

 

Advertisement