Connect with us

Strane serije

Blade Runner i Osmi putnik stižu kao TV serije! EVO i KADA!

Published

on

Blade Runner (Istrebljivač) i Osmi putnik (Alien) su “najizdržljiviji” filmski serijali Ridlija Skota. Sada je reditelj najavio da će biti pretvoreni u TV serije, te da su već napisani piloti.

U razgovoru za Bi-Bi-Si u ponedeljak, Ridli Skot rekao je da se adaptacija „Blade Runnera“ planira kao serija od 10 epizoda:

– Mi smo već napisali pilot i “kostur” za „Blade Runner“. Dakle, već predstavljamo „Blade Runner“ kao TV seriju, prvih 10 sati.

Skot je rekao da je „Osmi putnik“ dobio „sličan“ tretman. Pilot se piše zajedno sa “kosturom” onoga što se dešava u 8 do 10 sati serije.

Vesti o seriji „Osmi putnik“ su prvi put objavljene u decembru 2020. Serija će se emitovati na kablovskom kanalu FX, a Noa Hali će biti glavni pisac. Šef FX-a Džon Landgraf opisao je projekat prošle godine kao „prvu priču o ‘Osmom putniku’ smeštenu na Zemlji — i mešanjem bezvremenskog horora prvog dela franšize sa neprekidnom akcijom drugog, to će biti zastrašujuća uzbudljiva vožnja koja će ‘zalepiti’ ljude za sedišta.”

Skot ranije nije razgovarao o TV seriji „Blade Runner“. Anime serija zasnovana na kultnom filmu „Blade Runner: Black Lotus“ premijerno je prikazana ranije ovog meseca na Adult Svim-u.

Skotov sledeći film je „Kitbag“, biografski film o Napoleonu Bonaparti, sa Hoakinom Feniksom u ulozi francuskog cara i Džodi Komer kao Marijom Antoanetom. Reditelj je potvrdio da će snimanje počinje 15. januara.

Izvor: Variety

Continue Reading
Advertisement