Connect with us

Strane serije

Euforija – Stiže druga sezona hit serije! EVO i KADA!

Published

on

Euforija se vraća na male ekrane. Emitovanje druge sezone popularne serije televizije HBO počinje uskoro.

Dobitnica Emija, Zendaja, objavila je u utorak ujutru da se serija vraća 9. januara. Takođe, objavljen je i prvi trejler za drugu sezonu.

Pored Zendaje, koja je ušla u istoriju na dodeli Emija 2020. kao najmlađa osoba koja je osvojila nagradu za glavnu glumicu u dramskoj seriji, vraća se većina glumaca iz prve sezone, uključujući: Šafera, Angusa Klauda, Džejkoba Elordija, Aldžija Smita, Sidni Svini, Aleksu Demi, Barbi Fereira, Mod Apatou, Džejvona Voltona, Storm Rid, Ostina Abramsa i Nike King. Nova sezona predstavlja Dominika Fikea, Minku Keli i Demetrijusa „Lil Miča“ Flenorija mlađeg.

Druga sezona će se baviti posledicama raskida Ru (Zendaja) i Džuls (Hunter Šafer) na kraju prve sezone, a videćemo i kako Ru ponovo prolazi kroz zavisnost od droge. U trejleru za drugu sezonu, Ru igra oko svoje kuće uz melodiju Frenka Sinatre „Call Me Irresponsible“, samo da bi njena mlađa sestra (Rid) pitala da li je “naduvana”. Tu su i scene srednjoškolskih tinejdžera koji se zabavljaju i upadaju u sukobe s policijom.

– Kad ste mlađi, sve se čini trajnim. Ali kako starite, počinjete da shvatate da ništa nije trajno, i da bi svi koje volite mogli da nestanu – kaže Ru u trejleru.

Sem Levinson je kreirao i napisao scenario za seriju, i služi kao izvršni producent. Ostali izvršni producenti su Rejvi Nandan, Kevin Turen, Vil Grinfild, Drejk, Adel „Fjučr“ Nur, Zendaja, Hadas Mozes Lihtenštajn, Ron Lešem i Dafna Levin. Kenet Ju je producent, a Ešli Levinson, Harison Krejs i Hulio Perez su koproducenti.

Pogledajte trejler:

Izvor: Variety

Advertisement