Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 58. epizoda: Bojan traži RAZVOD! Ognjen je UCENJEN! A evo i od koga!

U Sopot stižu novi likovi, a neki će biti fatalni za naše junake

Published

on

Kolo sreće 58. epizoda koja je na programu TV Prva od 21.00 u sredu 24. novembra u mali Sopot doneće nova velika iznenađenja. I to za sve redom…

U Sopot stiže nepoznata žena. Nepoznata makar ostatku Sopota, ali veoma poznata našem dragom šarmantnom veroučitelju. Ona zna neke njegove tajne i spremna je da ga ucenjuje. I tajne doktorke Zore polako isplivavaju na površinu.

​Jelisaveta je očekivala da će uspeti da nadmurdri Bojana i zbunjena je što on želi razvod. Jelisaveta je u šoku… Svi snovi joj se ruše.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (58. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement